Güncel
Giriş Tarihi : 13-06-2020 13:27   Güncelleme : 13-06-2020 13:32

İlkadım Belediyesi İle Kavak Belediyesi Arasındaki Becayiş Kadro İptal Edildi!

İYİ Partili İlkadım Belediyesi’nden AK Partili Kavak Belediyesi’ne becayiş yoluyla memur transferi haberimiz siyasi kulislerde bomba etkisi yaptı.

İlkadım Belediyesi İle Kavak Belediyesi Arasındaki Becayiş Kadro İptal Edildi!

Ak Parti döneminde kadro hakkı elde eden 13 müdüre mobbing uygulayarak çalışamaz hale getiren İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın İlkadım Belediyesi’nde müdürü kadrolarının dolu olması sebebiyle Temizlik İşleri Müdürlüğüne vekaleten göreve getirilen R. A’nın Kavak Belediyesi’ne müdür kadrosuyla yollaması MHP ve AK Parti çevrelerinde huzursuzluk oluşturdu.

R.A’nın AK Partili Kavak Belediyesi’nde müdür kadrosu aldıktan sonra yeniden İYİ Partili İlkadım Belediyesine, bu sefer müdür olarak geçmesi sağlanacaktı.

Haberimiz sosyal medyada Cumhur İttifakı sayfasında “Eğer bu doğruysa AK Parti'ye ve AK Parti davası güdenlere ihanetir…” şeklinde paylaşılınca Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlı, becayiş kardolaşmadan vazgeçtiklerini duyurdu.

Diğer yandan Kavak belediyesine yakınlığıyla bilinen bir internet sitesinde haberimizin “Asılsız haber yalanlandı” şeklinde bir haber ile haberimizin yalan olduğu iddia edildi.

Halbuki biz Kavak’tan İlkadım Belediyesine gelmiş olan becayiş kadoruyu da ismini de biliyorduk..

Şimdi o memurun geri gönderildiğini de…

Recep YAZGANRecep YAZGAN