Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-10-2017 15:02   Güncelleme : 30-10-2017 15:02

İlkadım’ın Avrupa 2’ncisi Türkiye’nin Gururu Oldu

Samsun otogarında Antalya dönüşünde davul zurna ile karşılanan Türkiye’nin gururu Samsun İlkadım Belediyesi Sporcusu Gençler Avrupa Boks Şampiyonası ikincisi Berat Acar, konvoyla geldiği İlkadım Belediyesi Gazi Hizmet Binası’nda sevincini Başkan Erdoğan Tok ile paylaştı. Başkan Tok, ziyarette milli sporcuya, “ Seninle gurur diyoruz” dedi.

İlkadım’ın Avrupa 2’ncisi Türkiye’nin Gururu Oldu

COŞKULU KARŞILAMA…

Antalya’da düzenlenen Gençler Avrupa Boks Şampiyonasında İlkadım Belediyesi Sporcusu Berat Acar, Avrupa 2’incisi oldu. Müsabaka’da iyi ve güçlü bir performans gösteren genç sporcu Berat Acar’ı Antalya’dan yola çıkarak geldiği Samsun otogarında ailesi ve yakınları davul zurna eşliğinde büyük bir sevinç ve coşkuyla karşıladı.

BABANNESİNİN ELİNİ ÖPTÜ

Otobüs’ten iner inmez ailesinin yanına giderek hayır duasını aldığı babanesi Dürdane Acar’ın elini öpen milli sporcu Berat Acar, daha sonra sevincini paylaşmak için İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ile  Gazi hizmet binasında bir araya geldi.

ŞAMPİYON SPORCU’DAN TOK’A TEŞEKKÜR

Şampiyona sonrası elde ettiği başarının sevincini paylaşan mili sporcu Berat Acar, Şampiyona boyunca başta ailem olmak üzere herkesin duasını aldığını belirterek, “ Benim bu başarıyı elde etmem de en büyük pay İlkadım Belediye Başkanımız Erdoğan Tok desteğidir. Başkanımızın benim
dışında birçok sporcuya da verdiği desteği biliyorum. Allah razı olsun” dedi.

TOK, “TÜRKİYE’NİN VE BİZLERİN GURURU OLDU”

Ziyarette Berat Acar’ın elde ettiği başarıdan dolayı gurur duyduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Milli Sporcu Berat Acar’ı ve ailesini tebrik etti.  Ülkenin adını Avrupa’da başarı ile duyuran bir evladın yetiştiren Acar ailesini kutlayan Başkan Tok, “ Spora yaptığımız yatırımlar ve verdiğimiz destekler genç sporcularımızca hiçbir zaman karşılıksız kalmadı. Son olarak da Berat
evladımız, bizim gururumuz oldu. Belediyemizin Mete Adanır Spor Salonunda Berat gibi binlerce gencimizi sporla taşıyoruz. Onlarda Ulusal ve Uluslararası turnuvalarda kazandıkları başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Boks branşında Avrupa 2’ncisi Berat’ı evladımız ve ailesini tekrar tebrik ediyorum.” diye konuştu.

adminadmin