Genel
Giriş Tarihi : 26-06-2020 16:16   Güncelleme : 26-06-2020 16:16

İŞKUR'dan Kamuya Binlerce Kamu Personeli KPSS Şartı Yok...

Binlerce iş arayan İŞKUR kayıt ile açık iş ilanlarını araştırıyor. Açık iş ilanlarını görüntülemek ve başvuruda bulunmak için İŞKUR kayıt yapmak gerekiyor.

İŞKUR'dan Kamuya Binlerce Kamu Personeli  KPSS Şartı Yok...

İŞKUR kayıt işlemleri ve iş ilanı başvuruları hakkında bilmeniz gereken her şey yazımızda. Eğer İŞKUR kaydınızı online olarak yapıyorsanız, kurumun sunduğu fırsatlardan etkin biçimde yararlanabilmek için vereceğinizin tüm bilgilerinizin doğru ve eksiksiz olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Bu şekilde aradığınız iş için açılan en uygun iş ilanına daha kolay şekilde ulaşabilir ve yaptığınız başvurularda işe giriş şansınızı arttırabilirsiniz.

KPSS şartsız İŞKUR üzerinden kamu personeli ve işçi alımı ilanları açıklanmaya devam ediliyor. Türkiye' de iş arayan herkesin ilk olarak yapması gerekenlerin başında İŞKUR kayıt yaptırmak geliyor. İŞKUR'a kayıt yaptırarak, kurumun iş olanağı açısından sunduğu tüm fırsatlardan yararlanabilme imkanına sahip olunabiliyor.

 

İŞKUR kayıt işlemleri çok basit şekilde 2 alternatifli olarak gerçekleştirilebilmektedir. İŞKUR kaydını ister online olarak, ister de bulunulan şehirde bulunan İŞKUR şubelerine bireysel başvuruda bulunarak gerçekleştirebilirsiniz.

 

ALIM YAPILAN KADROLAR

İŞKUR e sube sayfası üzerinden yayımlanan personel alımlarında kadrolar şu şekilde açıklandı:

Büro Memuru (Genel)

Güvenlik Görevlisi

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

Bahçıvan

Cankurtaran

Aşçı

Modül-Kart Satış Elemanı

Beden İşçisi (Genel)

Temizlik Görevlisi

Kamyon Şoförü

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı

Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı)

Recep YAZGANRecep YAZGAN