Genel
Giriş Tarihi : 07-08-2017 09:20   Güncelleme : 07-08-2017 09:20

İstanbul’un En Önemli Butik Mücevher Mağazalarından Biri |Mercanziyagöral

Mücevher almak isteyenler bazen sahte ürünler ile kandırılmaktadır. Nasıl mı? Bir mücevherin sahte olup olmadığını siz bilmezsiniz. Çünkü hepsi görünümde aynı parlaklıkta ve güzellikte durmaktadır.

İstanbul’un En Önemli Butik Mücevher Mağazalarından Biri |Mercanziyagöral

Bunu ancak kaliteli bir satıcı sizi yönlendirdiği zaman ve aynı zamanda uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar ile anlayabilirsiniz. Değerinin biçilebileceği butik mücevher mağazalarında işinizi garantiye alarak kandırılmaktan kurtulabilirsiniz. Caydırıcı ürünleri ile daha ucuza gösterilebilen mücevherlerin mutlaka bir eksikliği vardır. Gerçek taş olabileceği gibi yan ürün olarak kullanılan malzemelerin kalitesi düşük olarak kombinlenmiş olabilir. Butik reyonlarında hem uygun fiyata ürünler bulunurken hem de kaliteyi daha yakından görme şansınız olacaktır. Alacağınız mücevherlerin mutlaka satış sertifikaları olması gerekir. Yani bu mağazada satılabileceğine dair onay verilmiş belgeleri olmalıdır. Bu belgeleri görmeden alıcı olmamalısınız.

Detaylar: http://www.mercanziyagoral.com

Böyle bir mağaza arıyorsanız; size önerebileceğimiz bir mağaza mevcut. Mağazanın web sitesine gitmek için tıklayınız

Mağazanın Sosyal hesabına gitmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:
Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/mercanziyagoral
Pahalı bir alışverişin olacağı mücevher seçiminde model beğenilmesi de çok önemlidir. Genellikle özel tasarım olan ürünler alıcının isteği ile tasarlanarak satışa sunulmaktadır. Sizin için tek olacak bir takınızın olmasını hem de mücevher olmasını istemek artık bu devirde hiç de zor değil. Altın ve gümüşe göre daha zor işlenen bir madde olması sebebi ile işçiliği çok fazla gösterilen bu tarz takılarda fiyatlarda oldukça pahalı olacaktır. Pırlanta ve diğer değerli taşlar zaten bulunması kolay olmayan taşlar olduğu için üzerine işçilikte eklendiğinde fiyatı artış gösterecektir.
Kolye, küpe, bileklik, broş gibi takılarda kullanılan mücevher sanatçıların çok rağbet gördüğü bir üründür. Butik mağazalarında modellerin sergilenmesi ile aranılan bütün modeller kolaylıkla bulunmaktadır. Butik mağazaları kendilerine verilen yetkiler ile bu satışları yaptıklarından en güvenilir mağazalardan sayılmaktadır. Eski modellerden en yeni modellere kadar olan bütün katalogları ellerinde bulundurabilen satıcılar size hitap eden mücevherleri yerli yerinde tanımanızı sağlayacaktır. Usta ellerden çıkmış ürünlere sahip olmak için butikleri seçmek kafanızı ağrıtmayacak bir seçenek olacaktır. İşlevsel ve görsel bir sanat olan mücevher sanatı mücevherin işlendiğinde daha çok değerlenmesi ile hayat bulmaktadır. Çocuklarınıza miras olarak kalıcı bir takı bırakmak istiyorsanız gerçek ürünler sunabilen bu mağazalardan şaşmamalısınız. Her rengi alabildiğine verebilen mücevher içinde taşıdığı değerler ile kalıcı olmaya layıktır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN