Genel
Giriş Tarihi : 02-05-2018 14:22   Güncelleme : 02-05-2018 14:22

Karar Gazetesi’nden Tehlikeli Suriyeli Operasyonu

Kayıkçı ittifakının ortakları Suriyeli nefreti için malzeme ararken, Karar Gazetesi'nin Suriyelilerin Türkmen Meclisi eski Başkanı Samir Hafez’i milletvekili yapmak istediği iddiası yalan çıktı.

Karar Gazetesi’nden Tehlikeli Suriyeli Operasyonu

Kayıkçı ittifakının ortakları Suriyeli nefreti için malzeme ararken, Karar Gazetesi, Suriyelilerin Türkmen Meclisi eski Başkanı Samir Hafez’i milletvekili yapmak istediği iddiasını ortaya attı. Fay hatlarını hedef alan haber yalan çıktı. Hafez, aday olmayacağını belirtti.

Türkiye, diktatör Esed/Hamaney rejimi ve terör örgütlerinden kaçan 3.5 milyon Suriyeli muhacire ev sahipliği yaparken, CHP’nin başını çektiği grup çeşitli argümanlarla toplumda Suriyeli nefreti körüklemeyi, koas çıkarmayı hedeflemişti. Suriyeliler ile ilgili operasyonlar için elinde malzemesi kalmayanlar kara kara düşünürken, devreye Karar Gazetesi girdi.

Karar Gazetesi, “30 bin imzayla 'mülteci vekil” başlıklı haberinde seçmenlik hakkı kazanan 50 bin Suriyeli’nin, muhacir bir aday çıkarmak istediğini yazdı. Aynı haberde bu ismin Türkmen Meclisi eski Başkanı Semir Hafez olacağı hatta 5 bin Suriyeli’nin bu konuda imza verdiği ve bu imzaların Cumhuraşkanlığına gönderildiği iddia edildi. Suriyeliler üzerinden kaos pompalamaya çalışan güruhun ellerini ovuşturduğu haberin ayrıntılarına Diriliş Postası ulaştı. Vekil aday adayı olacağı iddiaları hakkında Diriliş Postası’na konuşan Samir Hafez, aday olmayacağını üstüne basarak tekrarladı. Karar’ın toplumun fay hatlarını gerecek haberi amacına ulaşmadı.

Diriliş Postası/Özel Haber

 

adminadmin