Güncel
Giriş Tarihi : 22-10-2021 15:02   Güncelleme : 22-10-2021 15:02

Katılımevim ile Peşinatsız Taksitle Araba Alma

Katılımevim peşinat ve faiz ödemeden sizlere faizsiz araba almanın yollarını sunuyor. Tüm bu zorluklar altına girmeden, peşinatsız taksitle araba almak isterseniz Katılımevim yanınızda!

Katılımevim ile Peşinatsız Taksitle Araba Alma

Günümüz şartlarında araba herkes için çok önemli bir ihtiyaç haline gelmiştir. Ancak artan otomobil fiyatları, faiz oranları ve peşinat zorunluluğu ile araba, sadece hayallerde sahip olduğumuz bir eşyaya dönüşüyor. Yüksek faiz oranları, peşinatsız taksitle araba almak isteyenleri araba almaktan vazgeçiyor. Kredi çekerek araba almayı düşünenler artan faiz oranlarıyla birlikte aldığı finans desteğinin neredeyse 3 katı geri ödeme yapmak zorunda kalıyor. Üstelik peşinatsız kredi almaları da mümkün değil. Katılımevim peşinat ve faiz ödemeden sizlere faizsiz araba almanın yollarını sunuyor. Tüm bu zorluklar altına girmeden, peşinatsız taksitle araba almak isterseniz Katılımevim yanınızda!

Peşinatsız Taksitle Araba Alma Yöntemleri

Dilediğiniz arabayı alabileceğiniz, taksitlerinizin aylık ödeme miktarını ve alacağınız finans destek miktarını kendiniz belirleyebileceğiniz tasarruf finansman yöntemlerimizle siz de hayallerinizdeki arabaya kısa sürede ulaşabilirsiniz. 18 yaşını doldurmuş her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı katılımevim tasarruf finansman yöntemlerinden yararlanabilir. Size en yakın şubemize başvurarak, 444 11 00 numaralı müşteri danışma hattımızı arayarak ya da online başvuru formunu doldurarak tasarruf finansman yöntemlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilir, size en uygun yöntemi seçerek peşinatsız taksitle araba alabilirsiniz.

Katılımevim ile Peşinatsız Taksitle Araba Almanın Avantajları

Size en uygun sıfır veya ikinci el araba alabileceğiniz tasarruf finansman yöntemleri ile Katılımevim sizlere en uygun fırsatları sunuyor. Peşinatsız taksitle araba almak için uygun tasarruf finansman yöntemine dahil olabilir, faizsiz araba imkanından faydalanabilirsiniz. Aylık ödeme yapabileceğiniz taksit tutarını belirleyerek ister çekilişli, ister kişiye özel tasarruf finansman yöntemine dahil olarak birikim yapmaya başlayabilirsiniz. Katılımevim ile peşinatsız araba almanın pek çok avantajı vardır. Bu avantajlar;

  • Peşinatınız olmasa da tasarruf finansman yöntemlerimize dahil olabilirsiniz,
  • Tasarruf finansman yöntemlerimizin hiçbirinde faiz yoktur,
  • Almak istediğiniz finans destek tutarını siz belirlersiniz,
  • Türkiye’nin her yerinden sıfır ya da ikinci el araç alabilirsiniz,
  • Dosya masrafı ve hayat sigortası gibi ek ödemeler yapmazsınız,
  • Kredi puanı gibi rakamların hiçbiri Katılımevim için önemli değildir,
  • Taksitlerinizi ödemekte güçlük çekmeniz durumunda hiçbir maddi kayıp yaşamadan dondurabilirsiniz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN