Türkiye
Giriş Tarihi : 09-07-2021 16:37   Güncelleme : 09-07-2021 16:37

Kenar-ı Dicle'nin Kuzularını Çakallara Kaptırmamak İçin Çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmamak için gece gündüz demeden çalışıyor, mücadele ediyor, gayret gösteriyoruz" dedi.

Kenar-ı Dicle'nin Kuzularını Çakallara Kaptırmamak İçin Çalışıyoruz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Diyarbakır Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Diyarbakır anneleri, açtıkları bayrakla hem korku duvarlarını yıktılar hem de bölücü örgüt ve siyasi uzantılarının kalleş yüzünü deşifre ettiler. Bu kahraman anneleri bugün bizzat ziyaret ederek haklı davalarında yanlarında olduğumuzu göstereceğiz.

Dicle'nin kuzularını çakallara kaptırmamak için gece gündüz demeden çalışıyor, mücadele ediyor, gayret gösteriyoruz.

Yalan ve çarpıtma üzerine psikolojik bir harekat yürütüyorlar. Son günlerde CHP'li siyasetçilerin hezeyana varan beyanlarında artış görünüyor. Doğu masası kuruyorlarmış. Neredeydiniz şimdiye kadar? Biz yıllardır ne Doğu'dan ne Güneydoğu'dan koptuk, hep buralardaydık.

Onlar, evladını Kandil baronlarına kaptıran anaların dinmeyen yürek sızısından habersizler. Muhalefet sadece kendi sığ dünyasını görüyor.

Farklı sebeplerle teşkilattan ayağı soğuyanlar olabilir. Bize düşen en önemli görev bu kardeşlerimizle iletişim kurarak gerekirse ayağına giderek davamıza kazandırmaktır. Bu partinin çatısı altında, terörü ve şiddeti övmediği sürece her türlü fikre, her türlü düşünceye, meselesi millet ve memleket olan herkese yer vardır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN