Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2019 14:00   Güncelleme : 14-03-2019 14:14

Kışla Mahallesi’nden Başkan Tok’a Tam Destek

​Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok Kışla Mahallesi sakinlerini selamladığı mahalle ziyaretinde mahalle sakinlerinin sevgi gösterileri ile karşılandı.

Kışla Mahallesi’nden Başkan Tok’a Tam Destek

Son olarak Kışla Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlara karanfil hediye eden Başkan Tok mahalle sakinleri tarafından büyük ilgi gördü. Evlerinin balkonlarından ve pencerelerinden desteklerini ileten vatandaşlar Başkan Tok’u mahallelerinde görmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman ve İlkadım Belediyesi Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adaylarının da eşlik ettiği mahalle ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.

KIŞLALILARDAN EVE DAVET

Vatandaşları selamlayarak karanfil hediye eden Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, hem vatandaşın taleplerini dinledi, hem de mahalle sakinleri ile sohbet etme şansı buldu. Evlerinin balkonlarından ve pencerelerinde destek veren Kışla Mahallesi sakinleri sık sık Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u evlerine davet ederlerken Başkan Tok da zaman zaman daveti geri çevirmeyerek mahalle sakinlerinin evlerine misafir oldu.

“BU KARDEŞLİK EN BÜYÜK BAŞARIMIZ OLDU”

5 yıllık süre içerisinde mega projeler ve dev yatırımlara imza attıklarını dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, en büyük başarının hayat bulan bu kardeşlik olduğunu dile getirdi. Tok; “Sevdalısı olduğumuz İlkadım ve İlkadımlı kardeşlerimizle ne yağmur ne soğuk demeden kucaklaşmaya devam ediyoruz. Bugün Kışla Mahallesi sakinlerimizi selamlamak ve taleplerini dinlemek için mahallemizi sokak sokak geziyoruz. Her yaştan vatandaşımızın içten teveccühleri ile karşılanıyor ve birlikte sohbet ediyoruz. Bizleri gören mahalle sakinlerimiz aynı içtenlikle evlerini kapılarını açarak bizleri evlerine davet ediyorlar. Bu da yaptığımız hizmetlerin ötesinde gönüllere girebiliş olduğumuzun güzel bir göstergesi oluyor.” dedi.

KIŞLAYA BÜYÜK HİZMETLER

Kışla Mahallesi’ne çok büyük hizmetler yaptıklarını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Gönül belediyeciliği anlayışıyla hem hizmet noktasında mahallelerimizin ihtiyaçlarını giderdik, hem de yapmış olduğumuz hizmetler sayesinde vatandaşlarımızın gönlünde yer edindik. Kışla mahallemizde, 7 kilometre sıcak asfalt, 5 bin 750 metrekare parke, 1600 metrekare fırçalı beton, 125 m2 beton kaldırım, 10 bin metre yol açma, 19 bin metrekare sathi kaplama çalışmalarıyla mahalle sakinlerimizin hizmetinde olduk. Her mahallemizde olduğu gibi Kışla Mahallemizde de, parklar ve spor alanları yaparak vatandaşlarımızın nefes alacağı dinlenebileceği hizmetler yaptık. 1375 m2 alan üzerine içinde, 200 m2 oyun grubu alanı yaparak çocuklarımızın rahatlıkla vakitlerini geçirebileceği bir alan oluşturduk. 50 m2 fitness alanı, 50 m2 basketbol sahası ve 200m yürüyüş alanı ile mahalle sakinlerimizin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadık. Bu güzel parkımızın adını da Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Adem Güven kardeşimizin adını koyduk. Bu vesileyle canlarını aziz vatanımız için feda eden tüm şehitlerimizi saygıyla, özlemle ve rahmet anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.” diye konuştu.

adminadmin