Teknoloji
Giriş Tarihi : 17-01-2023 08:39   Güncelleme : 17-01-2023 16:23

Knight Online Felis GB Nereden Alınır?

Felis sunucusu için Gold Bar(GB) nasıl ve nereden alınıyor?

Knight Online Felis GB Nereden Alınır?

MMORPG dünyasının göz bebeklerinden biri olan ve yıllar geçse de hala daha yapılan güncellemeler ile birlikte önemli bir kitlesi bulunan Knight Online oyununda, oyuncular için pek çok farklı sunucu seçeneği bulunmaktadır. Felis de bunlardan biridir. Yeni açılan bir server olan Felis, özellikle Knight Online’ın en üst düzey oyun deneyimi için aldığı önemli bir önlem olan OTP’si bulunan oyuncuların yer alabildiği sunuculardan biridir.

Yeni sunucu ile birlikte Knight Online oyuncuları bu sunucuya akın edip hesaplarını kasmaya ve güçlenmeye devam ederken, özellikle Felis sunucusu için Gold Bar(GB) fiyatları da bir hayli merak edilmektedir.

Knight Online Felis GB Nedir?

Knight Online Felis GB,  Felis sunucusunda oynayan oyuncuların bu sunucudaki hesapları ve karakterleri için kullanabileceği bir oyun parasıdır. Gold Bar olarak da bilinen bu para, oyunun en değerli materyalidir ve yalnızca oyun içerisinde;

  • Felankor
  • Deva Bird
  • İsilion
  • Ultima

Bosslarından düşürülebilmektedir. GB, oyunda bulunan NPC yani satıcılardan iksir ve eşya satın alabilmek, bunun yanı sıra diğer oyuncular ile ok, taş, pot gibi itemlerin takasını yapabilmek için gerekli olan ve oyuncuların hesaplarını önemli oranda ve kısa sürede geliştirmelerine sağlayan bir para birimidir.

Oyun içerisinde yalnızca Bosslar ile elde edilebildiği için de son derece önemli ve aynı zamanda zor sahip olunan bir para birimidir. Bu nedenle de oyuncular özellikle Felis sunucusu için GB satın almayı sıkça tercih etmektedir.

Knight Online Felis GB Nasıl Alınır?

Felis-GB

Knight Online Felis GB nasıl alınır? Sorusuna yanıt olarak; Öncelikle bu GB satışları siteler tarafından oyun içinde Trade üzerinden gerçekleştirilmekte, bu nedenle de kişilerin sitenin satış teslimi için belirttiği veya kişinin Felis serveri içerisinde kendi belirlediği alanda beklemesi gerekmektedir. Felis için GB satın almak isteyen kişiler, şu adımları uygulamalıdır;

  • Öncelikle site üzerinden Felis GB seçeneklerinden satın alınmak istenen ürün seçilmeli ve sepete eklenmelidir.
  • Ardından kişiler, öncelikle trade için belirlenen yeri seçmeli veya öğrenmelidir.
  • Daha sonra tercih edilen ödeme yöntemi ile satın alım gerçekleştirilmelidir.
  • Son olarak Felis sunucusunda belirlenen Trade alanına hesapları ile giderek beklemeleri gerekmektedir.

Böylece kişiler Felis sunucusunda hesaplarını güçlendirebilmek için kısa sürede satın aldıkları GB’yi hesaplarında bulabilmekte ve kullanmaya başlayabilmektedir.

Knight Online Felis GB Fiyatları

Knight Online oyununda GB satışları için siteler tarafından belirlenen fiyatlar, sunucuya göre ve güncel stok durumuna göre farklılık göstermektedir. Özellikle arz talep üzerinden Knight Online Felis GB fiyatları belirlenirken, oyunun yeni sunucusu Felis serverinde oynayan oyuncu sayısı ve GB talep sayısı oldukça yüksektir.

Böyle olduğu için siteler, ellerinde stok hususunda azalma yaşaması durumunda Felis sunucusu için GB satın almak isteyen oyunculardan daha yüksek fiyatlar talep etmekte, ancak alıcının azaldığı ve stokun arttığı durumlarda Felis için GB fiyatları da düşecektir.

Bu nedenle de hem sunucunun güncel durumu, hem de Felis serveri için GB satışı yapan sitelerin stok durumu, fiyatların değişmesine neden olmakta, ancak günümüzde uygun fiyatlarla oyuncular GB satın alarak Felis serverinin tozunu dumanına katabilmektedir.

Kopazar: kopazar.com/knight-online-gold-bar/felis

 

adminadmin