Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 18-06-2021 15:21   Güncelleme : 18-06-2021 15:21

Kürtleri Siyaset Sofrasına Meze Yapmayın!

Kürtleri Siyaset Sofrasına Meze Yapmayın!

Bu ülkede toplum mühendisliğine kalkışıp, Dini, Milli ve Kültürel değerlerimizle oynayan, Tarihimizi tersyüz ederek bize anlatan,  ecnebi gibi yaşamamızı isteyen bir karanlık ruh, Devleti, işine bakması yerine boş beleş konularla uğraştırarak, var olan sorunlarımızın çözülmesi yerine kangrenleşmesine sebep oldu.

Dinimiz, Dilimiz, Kültürümüz ve Tarihimiz gerçek yönü ile anlatılmadı, tukaka edildi. Bunu göremeyen kimselere teessüf ederken, bu gidişatın savunucusu olanlara da yazıklar olsun!

İlahi nimet olan coğrafi değerleriyle, dört mevsimin yaşadığı iklimiyle, gece ve gündüzün muadil oluşu ve yeraltı, yerüstü nimetleriyle mümtaz değerlerle donatılmış bu şirin yarım ada, yapılan araştırmalara göre 160 milyon insanı besleyebilecek kapasitedeyken fakr u zaruret içinde yaşamamıza göz yumanları, gözden çıkarmanın zamanın gelmiştir.

Hala din, dil ve kültürel meselelerimizle uğraşan, ülkemizde var olan dillere karşı bir takoz gibi duran siyasetçileri ayıpsıyorum, özellikle Kürt meselesini örtbas edenleri yada siyaset sofrasına meze gibi kullananları da kınıyorum.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN