Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-08-2017 12:31   Güncelleme : 16-08-2017 12:31

Kütahya’dan Canik’e Övgü; Canik Örnek Oluyor

Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Mehmet Zenci ve beraberindeki ekip, Canik Belediyesini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta,” Yaptığımız çalışmaları, diğer belediyelerimizle paylaşmak, karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

Kütahya’dan Canik’e Övgü; Canik Örnek Oluyor

Eğitim, kültür, spor, konutlaşma, sosyal tesisler bakımından başarılı çalışmalara imza atan Canik Belediyesi diğer belediyelere rol model oluyor. Belediye çalışmalarını incelemek üzere ilçeye gelen Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi belediye hizmet binasını ve sosyal tesisleri inceledi.

ŞEHRİ İNŞA EDERKEN, NESLİ İHMAL ETMEDİK

Son 13 yılda her alanda yaptıkları çalışmalarla Canik'te sadece fiziki değil, sosyal ve kültürel dönüşüm de gerçekleştirdiklerini belirten Başkan yardımcısı Alican Usta, “Başkanımız Osman Genç beyin önderliğinde, Canik Belediyesi uyguladığı projelerle Türkiye'de örnek bir belediye haline geldi. Gerçekleştirdiğimiz fiziki dönüşümün yanı sıra kültürel, sanatsal ve sportif yatırımlarla da sosyal dönüşümü de sağladı. Şehri bir yandan fiziki olarak inşa ederken, insanlarımızı sosyal ve kültürel projelerimizle, tesislerimizle buluşturduk. Şehrimizi imar ve ihya ederken, neslimizi ihmal etmiyoruz” dedi.  

SÜRDÜRÜLEBİLİR BELEDİYECİLİK

Hayatın her alanına dokunarak çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan yardımcısı Alican Usta,” İlçemizin dört bir köşesinde vatandaşlarımızın faydalanacağı tesisler inşa ettik. Mimarisiyle örnek olan ay yıldızlı hizmet binamız, hemen yanındaki 3 bin kişilik camimiz, belediyemizin öncülüğünde yapılan Karadeniz’in en büyük kentsel dönüşüm çalışması, hanım konaklarımız, halı saha ve spor tesislerimiz, kültürel ve sosyal projelerimizle Canik ismi artık ulusal ve uluslararası platformda bilinen bir marka haline geldi. Bu markayı sürdürülebilir kılmak adına, Başkanımız Osman Genç önderliğinde başkan yardımcılarımız, müdürlerimiz ve çalışanlarımız ile sürekli diyalog ve istişare içerisindeyiz” dedi.

CANİK BELEDİYESİ’Nİ TEBRİK EDİYORUZ

Canik Belediyesi’nin proje ve çalışmalarını yakından gören Kütahya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Zenci ,” Belediyenin çalışmaları gerçekten muazzam. Canik Belediyesinin projelerinin Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüllendirilmesi de bunun ispatı olması gerek. Canik Belediye Başkanımızı, Canik Belediyesi çalışanlarını bu güzel eserlerden ve çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum” dedi.

adminadmin