Güncel
Giriş Tarihi : 28-12-2022 11:52   Güncelleme : 28-12-2022 11:52

LGBT propagandasına tepki Neoliberal İdeolojinin Yeni İnsan Tipi

Yabancı kamu televizyonlarının desteğiyle kurulan +90 isimli Youtube kanalında toplumsal çürümenin dayatıldığı LGBT propagandası yapıldı.

LGBT propagandasına tepki Neoliberal İdeolojinin Yeni İnsan Tipi

 

ABD, Almanya, İngiltere ve Fransa devlet televizyonlarının iş birliğiyle kurulan kanaldaki videoda çocuk sahibi olmak toplumsal baskının bir sonucu olarak gösterildi. Devletin de bunu dayattığı öne sürüldü.

Videoda konuşanlar, çocukların dünyanın sorunlarını perçinleyeceğini, insanlığın kademeli olarak yok olması gerektiğini, çocuk doğurmanın irade dışı geliştiği için etik olmadığını savundu.

Tek taraflı kurgulanan videoda çocuk sahibi olmak isteyen insanların görüşlerine ise yer verilmedi.

"BİZ BUNLARI TANIYORUZ"

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, yayınlanan videoya tepki gösterdi:

- Yüzyıllardır dünyanın iliğini kemiğini sömürüp sonunda çatlayan emperyalist toplumlarda, insanı insanlığından etmeye uğraşan ideolojiler ürüyor. Elbette sözcüleri de emperyalist küreselcilerin medya organları oluyor. Anne olmayı, hep birtakım zevklerden mahrum kalmak olarak gören Bayan Hedonizm! Aralarda da çocuk sahibi olmanın toplumsal baskının sonucu olduğuna etrafı ikna etmeye çalışan “otörler” dolanıyor! Bu güruhun ağzında sevgi, aşk, paylaşmak, hayatı beslemek yok. Ne ait oldukları toplumun sorunlarıyla ilgilenmek var, ne ülkemizin ve dünyanın geleceğini güzelleştirmek gibi bir dertleri var. Sadece kendileri ve zevkleriyle baş başa kaldıkları yalnızlıkları var. Tam da emperyalist neoliberal ideolojinin yaratmaya çalıştığı yeni insan tipi. Biz bunları tanıyoruz.

Videoda antinatalizm propagandasının yapılması da dikkat çekti. İnsanoğlu soyunun kademeli olarak tükenmesini savunan antinatalizm, insanların çocuk doğurmaması gerektiği fikrini yayıyor.

+90 adlı Youtube kanalının, fuhşa teşvik eden videoyu 'Onur Haftası' nedeniyle yeniden yayınlaması büyük tepki toplamıştı.

Kaynak: AYDINLIK

Recep YAZGANRecep YAZGAN