Sağlık
Giriş Tarihi : 08-07-2022 13:16   Güncelleme : 08-07-2022 13:16

Lıv Hospıtal Samsun’da Bayram Sevinci

Liv Hospital Samsun’da Kurban Bayramı dolayısıyla hastane yönetim kadrosu, hekimler ve personel bayramlaşmak için bir araya geldi. Hastaneye gelen ziyaretçilere ve hastane çalışanlarına çikolata ve kolonya ikramı yapıldı.

Lıv Hospıtal Samsun’da Bayram Sevinci

Liv Hospital Samsun Genel Müdürü Akif Kırbaş, “Bayram, taşıdığı değerlerle, sevgi ve kardeşliğin en yoğun şekilde yaşandığı zaman dilimidir, aynı zamanda bizim için en kıymetli olan birlik ve beraberlik tablosunu oluşturmaktadır. Bu bayram hepimiz geçtiğimiz günlerde yaşanan kayıptan ötürü hüzünlüyüz. Dr. Ekrem Karakaya’yı ve sağlık çalışanını rahmetle anıyoruz. Sizlerin de sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesi dileğiyle, Kurban Bayramınızı kutluyorum” dedi.

Liv Hospital Samsun Başhekimi Dr. Yılmaz Karagöz ise “Maalesef bu bayramı yaşanan elem vefattan ötürü buruk karşılaşıyoruz. Dr. Ekrem Karakaya ve sağlık çalışanına Allah’tan rahmet, ailesine ve tıp camiasına baş sağlığı diliyorum. Hep birlikte milli ve manevi değerlerimize, bir olma duygusuna sahip çıkarak dayanışma ve hoşgörüyü egemen kıldığımız ve şiddetin son bulacağı nice bayramlar görmek dileğiyle Kurban Bayramınızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN