Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-12-2017 15:17   Güncelleme : 04-12-2017 15:17

Makedonya Türk Hareket Partisi’nden MÜSİAD Samsun’a Ziyaret

11. Uluslararası Balkan Tarihi Kongresi için gelen Balkanlı konuklar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şube Başkanı Haluk TAN’ ı makamında ziyarette bulundular.

Makedonya Türk Hareket Partisi’nden MÜSİAD Samsun’a Ziyaret

Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Enes İbrahim ve Samsun Mübadele Derneği Başkanı Olcay Yanık ve KARDEF Başkanı Kemalettin Altınsoy öncülüğündeki heyet, Başkan Tan  ile ticaretten siyasete kadar uzanan ziyaretlerinde, Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Enes İbrahim;

‘Bizler ortak bir tarihi paylaşan ve yüz yıllardır kardeşliğini sürdürmeyi başarmış milletleriz. Kardeşliğimizi daha da pekiştirmek için çalışmalar yapıyoruz, yapmalıyız. İletişimimizi geliştirmek otrak projeler geliştirmeliyiz. MÜSİAD ‘taki işadamlarımızın da beraberliğimiz içerisinde aktif olmasını isteriz.’ şeklinde konuştu.

MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan ; ‘Balkan kardeşliğimiz sizlerinde belirttiği gibi yüz yıllara dayanmaktadır. Kardeşliğimizi pekiştirmek, tarihimizi daha iyi anlayabilmek ve uzun yılların birikimi olan kültürümüzü tanımak ve tanıtmak adına birlikte hareket edip, faaliyetlerde bulunmak, görüşmelerimizi daha sık hale getirierek istişarelerde bulunmak isteriz.’ dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren MÜSİAD Samsun Başkanı Haluk Tan Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve Milletvekili Enes İbrahim’ e nezaketleri için teşekkürlerini iletti.

adminadmin