Samsun Haber
Giriş Tarihi : 17-03-2023 17:34   Güncelleme : 17-03-2023 17:34

Mali Müşavir Mehmet Teyyare AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Aylar öncesinden milletvekili aday adayı olarak sahaya inerek vatandaşlarla bir araya gelen ve AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu ilan eden Mali Müşavir Mehmet Teyyare adaylığını açıkladı.

Mali Müşavir Mehmet Teyyare AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

 

Uzun süredir sahada AK Parti’nin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın millete yaptığı hizmetleri yılmadan, bıkmadan usanmadan anlatan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Mali Müşavir Mehmet Teyyare, seçim çalışmalarında Millet İttifakı’nın ülkemize yaptığı ve yapacakları ihanetlere de temas ederek sağduyulu seçmene Millet İttifakı’ndan uzak durması çağrısını yapıyor.

Teyyare, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bir kere daha Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Türkiye’nin 100 yıl daha kazanacağının da altını çizerek, “Biz Samsun’da ve Türkiye’deki mücadelemizi kendimiz için değil, çocuklarımız, gençlerimiz için yapıyoruz. Samsun’da Ak Parti’ye, bu davaya en fazla emek veren bir kardeşiniz olarak bu sefer Samsun’u Ankara’da layıkıyla temsil edebilmek için Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle hizmete talip oluyorum. Allah utandırmasın… Allah yar ve yardımcımız olsun…” diye konuştu. 

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN