Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 13-07-2022 13:29   Güncelleme : 13-07-2022 13:29

Manevî Yolculuk

2014 mayısıydı... 19 gün süren Kutsal Topraklar hikayemiz, iki ay önce aniden aklıma düşen bir fikirle başladı.

Manevî Yolculuk

Kıymetli eşime (Rabbim ona ve tüm sevdiklerimize/ ölmüşlerimize rahmet eylesin) “gel seninle umre yapalım. Biraz birikmiş param var” demiştim.

 

Öyle bereketli bir paraydı ki, Allah patronumdan(Recep Okkıran) razı olsun, maaşımı her verişinde “bereketli olsun, güle güle harca, eline sağlık" derdi ve “helal hoş olsun” diyerek verirdi.

Sanırım Allah, bu yüzden parama bereket kattı. Öyle bereketli bir paraydı ki, o parayla hem evlilik hazırlıklarımı yaptım, hem de arttı bile. Artan bu paramın zekatını her sene veriyordum elhamdülillah.

En iyisi güzel bir maksatla o paramı harcamak istedim.

Rahmetli eşim ise dükkanı bırakıp gidemeyeceğini ve haccın farz olduğunu ama umrenin farz olmadığını söyledi.

Ben çok üzülmüştüm. Hacca yazılsak bile taaa 7-8 yıl sürerdi çıkması.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN