Fikir
Giriş Tarihi : 01-11-2020 05:15   Güncelleme : 01-11-2020 05:15

Memleket Feminizme Teslim!

Sürekli konuşuluyor; kadına şiddet hızla artıyor. Zibil gibi yasa var, artık çoğu yerde kamera dolu, yasalar da hep kadından yana. Ama şiddet, azalmak bir yana hızla artıyor. Bunun sebebi nedir?

Memleket Feminizme Teslim!

Elcevap: Üç sebebi var, ilki diğer ikisinin de menşei.. Tuğyani düzenin acı meyveleri tüm bunlar. Birinci ve baş sebep işte bu. Bu BÂTIL düzen.. Bataklık dururken sinekler konuşulmaz ama; diğer iki sebep de İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ve ALKOL.. Biri kadının, öbürü de hem kadının hem erkeğin aklını başından alıyor.. Başka da ıvır zıvır sebepler yok değil. Fakat esas bu üç başlıktadır. Hatta ilk şık tüm diğerlerini kapsıyor ve doğuruyor.

 

Son on senede, kadın beyanı esastır zırvasıyla, iftirayla zindanlara tıkılan, gömleği sırtından yırtık nice erkek, evlâdına hasret velâyetzede babalar ve babasına hasret evlatlar; sapık yaftasıyla zindanlarda pedofili koğuşlarında ve katillerden bile çok ceza alan genç evli erkekler ve hapishane önlerinde bekleşen perişan ana babaları ve hanım ve çocukları; süresiz nafaka gaspına uğrayan ve süresiz nafakayı aksatınca zindana atılıp işinden gücünden ve itibar ve hürriyetinden olan eski kocalar… Hanımına veya kızı-oğluna edeb emrettiği için evinden uzaklaştırılan baba ve kocalar. Kadına kades, erkeğe kodes. Bu zulümlerden etkilenen tüm aileleri ve yakınlarıyla birlikte hesap edilince toplamda milyonlarca insan. Firavun tâğutu devrinde erkek çocuklar, Ebucehil tâğutu devrinde de kız çocuklar katlediliyordu; günümüzde ise her ikisi de mâ’nen katlediliyor! Babası sağ ve salim nice çocuk yetim gibi hatta veledi zina gibi babasız, baba şefkat ve talim terbiyesinden mahrum olarak büyümek zorunda bırakılıyor. Lanetullahialezzâlimîn. Âmîn. Yeşiliyle, moruyla, kızılıyla Feminist şebekelerin mağduru ve mazlumudur baba ve aile!

 

Öte yandan; Lgtbi almış başını gidiyor. Tv dizilerinde evli aldatma olmayan bir ilişki yok! Hatta ensest var! İki kardeşin aynı kadına aşık olması, düşüp kalkması vs sürekli görmeye başladığımız rezillikler. Dileyene son yirmi yıldaki dizilerin hangisinde aldatma, hangisinde ensest, hangisinde lgtbi var tek tek sayabiliriz. Bekar bir genç oğlanla bekar bir genç kızın flörtü adeta haşa masum bir işmiş gibi aranır oldu. Bir dizi çevrilmiş olmasın ki, onda çarpık sapık ilişkiler olmamış olsun! Yok. Hemen hepsinde muhakkak bir sapkınlık var. İnternetin rezaletlerine girmiyoruz bile. Hele hele mukaddesâta hâşâ küfredilmesi artık normalleşti. Sanki mukaddesâta hakaret eden alçak bir tek Charlie Hebdo’ymuş gibi davranan uyutulmuş uyuşturulmuşlarımız ev zencilerimiz de hiç de az değil. En basitinden, binlerce yerli sosyal medya hesabında aynı hakaretleri görmekteyiz! Mukaddesâta serbestçe küfrediliyor!

 

Taşlar bağlanmış, köpekler salınmış vesselâm..

Teşhîs; Mâide Sûresi 44. Âyette

Tedâvi; Şuâra Sûresi 227. Âyette

 

Tüm dünyada ve memâlik-i İslâmda, Hilafet sonrası Laik Tuğyan asrını iki küfür ile ifsad ettiler; Lâiklik şer ahtapotunun iki koluyla; “Demokrasi” ve “Feminizm”. İkisinin de hasmıyız! Tâğut krallara çıplak demeye devam edeceğiz! Soytarıları bize fitneci dese de!

 

Bilinsin ki; sesleri çok çıksa da, Allah’ın hükümlerine savaş açan birileri sadece vatandaştır, biz ise bu vatanın asîl ve aslî sâhipleriyiz! TAPU soranları öz be öz dedelerimizin kaç asırlık kabir taşlarına havale ederiz.. Rejimler partiler kurumlar düzenler dolaplar geliir geçer. Kıyamete dek Biiznillah kalıcı olan Anadolu’nun Müslüman Ehli Sünnet eşrâfıdır!

 

Bilinsin ki biz Alparslan, Salahaddin, Baybars, Fatih, Selim, Süleyman, Barbaros, Murâd nesliyiz!

 

Biz kurduz. Kurdun münferiden ömrü kifâyet etmeyebilir belki göremez zaferi; ama sürüsü görür.

 

Allah’ın Tevrat’ta, İncil’de ve Kuran’daki vâadidir. Arz’da salihler hâkim olacaktır. Evvelce asırlarca oldu, bundan sonra da olacaktır!

Levent AKINCI – Adımlar Dergisi

Recep YAZGANRecep YAZGAN