Ekonomi
Giriş Tarihi : 26-10-2013 17:19   Güncelleme : 26-10-2013 17:19

METRO HOLDİNG, DONDURULMUŞ GIDA TESİSİNİN TEMELİNİ ATTI

Metro Holding Samsun‘un Tekkeköy ilçesinde dondurulmuş ve unlu gıda mamülleri tesisinin temelini attı.

METRO HOLDİNG, DONDURULMUŞ GIDA TESİSİNİN TEMELİNİ ATTI
Temel atma törenine Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk‘ün yanı sıra holdingin çeşitli kademelerinde bulunan yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerin yanı sıra davetliler katıldı.

Metro Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Öztürk dondurulmuş gıda ve unlu gıda mamulleri alanında faaliyet gösterecek olan tesisin 5 ay içinde tamamlanacağını ve üretime geçeceğini söyledi.

Öztürk,”Holding olarak bizim parolamız daha çok kişiye iş daha çok kişiye aş. Bu hedef doğrultusunda yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Bu tesis tamamlandıktan sonra ürünlerimizi sadece yurt içinde değil dış piyasaya da satarak ülkemize döviz de getirmeyi planlıyoruz. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. Bu tesiste ilk etapta yaklaşık 70 kişi çalışacak ve bu sayı zamanla 200′lere kadar ulaşacaktır. Karadeniz‘in kendi alanında en önemli tesislerinden birini bu şehre yapacak olmanın gururunu holding olarak taşıyoruz.” dedi.

Temel atma törenine son anda işi çıktığı için gelemeyen Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk temel atmalardan daha çok tesis açılışlarının kendisini heyecanlandırdığını söyledi. Galip Öztürk, “Bu topraklar benim doğup büyüdüğüm baba ocağı olan topraklardır. Bu topraklara yapılan her yatırım beni heyecanlandırır. Bir sanayici için en güzel şey yaptığı yatırımda insanların iş ve AŞ sahibi olduğunu görmesidir. Çok istememe rağmen temel atmada bulunamadım ama inşallah açılışta çarkların döndüğü hemşerilerimin iş sahibi olduğu ortamlarda buluşuruz.” diye konuştu.
adminadmin