Güncel
Giriş Tarihi : 20-03-2023 18:20   Güncelleme : 20-03-2023 19:11

Mezoterapi Ürünleri

Mezoterapi Ürünleri

Son zamanlarda birçok kadın ve erkeğin tercih ettiği mezoterapi vitamin, enzim, aminoasit ve minerallerin enjeksiyon yardımıyla cilt kusurlarının giderilmesinde kullanılan uygulamadır. Mezoterapi cilt kırışıklıkları, sarkmaları ve kusurlarında, göz altı morluklarında, vücut selülitlerinde ve saç dökülmesinde sıklıkla tercih edilmektedir.

Cilt tipine, selülit derecesine ve saç dökülmesi seviyesine göre mezoterapi seansları değişiklik gösterir. Vücudun birçok bölgesinde ince bir enjeksiyon yardımıyla uygulanan mezoterapi cilt yenileme ve vücut konturlama tekniği olarak da tercih edilir.

Mezoterapi Sonrası Cilt Bakımı

Mezoterapi uygulaması yapılan vücut bölgesine uygulamadan sonraki ilk 15 dakika boyunca su uygulanmamalıdır. Mezoterapi uygulaması selülit için yapılmışsa uygulamadan sonra vücudu sıkı saran tayt ve pantolonların birkaç güne kadar giyilmemesi gerekir. Ayrıca mezoterapiden sonraki ilk 10 ila 15 saat süresince yüze makyaj yapılmamalı ve duş alınmamalıdır. Mezoterapi uygulamasından sonraki 2 gün boyunca da spor ve antrenman yapılmaması gerekir. Mezoterapi uygulaması için işinde profesyonel ve uzman doktor aracılığıyla destek almak için https://www.dryusuftopal.com/mezoterapi-uygulamalari/ web sitesinden bilgi alabilirsiniz.

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN