Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-09-2021 18:06   Güncelleme : 24-09-2021 18:06

Milletvekili Köktaş Veteriner Hekimlerle Bir Araya Geldi!

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun ve Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Habip Muruz ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Milletvekili Köktaş Veteriner Hekimlerle Bir Araya Geldi!

Samsun ve Sinop Veteriner Hekimler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Habip Muruz ve beraberindeki heyet, veteriner hekimlerin sorunlarına yönelik çözüm noktaları konusunda görüşmek için Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile bir araya geldi. 

Görüşmeler hakkında değerlendirme yapan Başkan Muruz, meslektaşlarının sorunlarına yasal düzeyde çözüm getirecek kurumun Türkiye Büyük Millet Meclisi olduğunu, bu nedenle hükümet yetkilileri ile görüşerek çözüm talep ettiklerini belirtti.

AK Parti Milletvekili Fuat Köktaş ile yaptıkları görüşmede ise veteriner hekimlerin karşılaştığı sorunları dile getirdiklerini kaydeden Başkan Muruz "Veteriner hekimlerin fiili hizmet zammı, istihdam soruları, sağlık hizmetleri sınıflandırılması, yeni veteriner fakültelerinin açılmaması, bakanlığın ilaç takip sisteminin oluşturduğu mağduriyetler ve veteriner uzmanlık sınavı gibi öncelikli konularda görüşlerimizi sayın vekilimize aktararak destek istedik.” dedi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam ve Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar'ın da katıldığı toplantıda konuşan Milletvekili Fuat Köktaş ise “Devletimizin ve milletimizin tüm imkânları yine devletimiz ve milletimiz için kullanılıyor. Önemli olan bunu yerinde ve zamanında kullanmak. Eksiklikler olabilir, bu eksiklikleri yine sizlerle, milletimizin desteği ile birlikte aşacağız.

Veteriner hekimler; halk sağlığı, hayvan sağlığı, çevre sağlığı ve gıda güvenliği alanında tüm sağlık çalışanları gibi özveriyle çalışmaktalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sizlerin bize ilettiği sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi konusunda gerekli çabayı göstererek ilgili kurumlarla gerekli görüşmeleri yapacağım.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, AK Parti iktidarları döneminde tarım ve hayvancılık sektöründe önemli işler yapılarak altyapı güçlendirildi. Yatırımlar ve destekler ile çiftçimizin ve üreticimizin her zaman yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz.” diyerek sözlerine son verdi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN