Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-09-2021 11:27   Güncelleme : 08-09-2021 11:27

Milli takım ve dört büyük kulüp!

Türk Milli Takımı bizi üzmeye devam ediyor. En az bir beraberlik diye gittiğimiz Hollanda’da adeta bozguna uğradık ve 6-1 mağlup olduk. Aslında Perşembe’nin gelişi Çarşamba’dan belliydi. Letonya ve Karadağ maçlarında galibiyeti koruyamadık.

Milli takım ve dört büyük kulüp!

Cebelitarık gibi bizim Üçüncü Lig’imiz seviyesinde bir takıma bile zorlandık. Ve final maçımız dediğimiz Hollanda maçına adeta 1-0 yenik başladık.

İki takımın arasındaki farkı ortaya koymak için bir tespitte bulunalım. Biz topu ayağımıza aldığımız anda kendi ceza sahamız içinde bile olsa anında çok adamla baskı kurup top oynamamıza müsaade etmediler.

Top rakibe geçince biz alan savunmasına geçtik fakat adamların pas yapmasını bile engelleyemedik. Hatta rakip oyuncular bizim ceza sahamız içinde bizden fazla pas yaptılar. Şenol Güneş benim en çok güvendiğim hocaydı ama sanki Milli Takım misyonunu doldurmuş gibi. Bu oyun anlayışı ile grubu ikinci bile bitiremeyiz. Takıma bir şok gerekiyor bu şok ise ancak hoca değişikliği ile sağlanabilir fakat buna da zaman yok. Çok üzgünüz…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN