Genel
Giriş Tarihi : 02-03-2021 07:41   Güncelleme : 02-03-2021 07:41

Mutluluk Çubuğu Ve Sertleşme Sorunu Hakkında Her Şey

Samimi olduğunuz orta yaş erkeklerle dolu bir odada sertleşme sorunu konusundan bahsettiğiniz zaman büyük olasılıkla uzun süreli bir sessizlikle karşılaşacaksınız.

Mutluluk Çubuğu Ve Sertleşme Sorunu Hakkında Her Şey

Çünkü 50 yaşın üzerindeki her 5 erkekten 1'i bir tür sertleşme sorunu geçirir ve erkekler genellikle bunun hakkında konuşmak istemezler. Çoğu zaman halk arasında utanç verici bir durum olan bu rahatsızlık, tarihin ilk çağlarından beri farklı çözüm arayışlarıyla gündemde olmuştur. Günümüz ileri teknolojisinin tıp alanındaki çözümleri sonucunda bu hastalığın kesin çözümü bulunarak mutluluk çubuğu ile sertleşme sorunu artık tarihe karışmıştır.

 

Etkisiz Tedavi Yöntemlerine Artık Son

Ereksiyona yardımcı haplar genellikle sertleşme sorunu tedavisi için insanların aklına gelen ilk pratik kullanım imkanı sunan tercihtir, ancak hiçbir zaman tam ve kalıcı bir düzelme sağlamaz. Haplar ayrıca yan etkiler açısından güvenilir bir seçenek olmadığından gerçek bir umut sunamaz ve bir mutluluk çubuğu ile asla kıyaslanamaz. Mutluluk çubuğu (veya penis protezi), doğal görünümlü ve doğal bir his veren bir ereksiyon sağlamak için özel olarak üretilen, penise cerrahi olarak yerleştirilen tıbbi bir cihazdır.

 

Penis İmplantları Nasıl Çalışır?

Günümüzde mevcut olan mutluluk çubuğu, iki farklı penis implantı seçeneği ile sunulmaktadır. 3 parçalı şişirilebilir penis protezi en popüler implanttır. Bir diğer seçenek ise bükülebilir penis implantı şeklinde mevcuttur. Her iki protez türü de, cinsel ilişki için tatmin edici bir sertleşmeye sahip olmanızı sağlamak için vücudunuza özel olarak yerleştirilir. Duyu, zevk ve boşalma yeteneğiniz herhangi bir şekilde etkilenmez.

İki penis protezi türü arasındaki temel fark, 3 parçalı şişirilebilir implantın daha doğal bir sertleşme oluştururken, bükülebilir implantın (esnek çubuklar) sürekli olarak sert bir penis üretmesidir.

 

Mutluluk Çubuğu Çeşitleri

İki ana tip mutluluk çubuğu vardır:

1.Şişirilebilir implantlar: En çok tercih edilen mutluluk çubuğu türü olan şişirilebilir cihazlar, peniste sertleşme oluşturmak için şişirilebilir özelliğe sahiptir ve diğer zamanlarda söndürülebilir. Üç parçalı şişirilebilir protezler, karın duvarının altına yerleştirilmiş sıvı dolu bir depo, bir pompa ve testis torbası içine yerleştirilmiş manuel olarak kullanıma uygun serbest bırakma vanası içerir. Tüm bu yapılar penisin içindeki iki şişirilebilir silindiri sıvı ile doldurarak sertleştirmek için kullanılır.

Sertleşme sağlamak için sıvıyı depodan silindirlere pompalarsınız. Daha sonra sıvıyı depolara geri boşaltmak için testis torbaları içindeki vanayı serbest bırakırsınız. İki parçalı model benzer şekilde çalışır, ancak sıvı haznesi, testis torbasına monte edilen pompanın bir parçasıdır.

 

2.Yarı sert çubuklar: Yarı sert cihazlar her zaman dolgun şekilde durur. Penis, cinsel aktivite için vücuttan uzağa ve gizlenmesi için vücuda doğru bükülebilir. Konumlandırılabilir bir mutluluk çubuğu, her iki ucunda bir yay ile bir arada tutulan merkezi bir dizi parçaya sahip yarı sert bir cihazdır. Yukarı ve aşağı pozisyonları diğer yarı sert çubuklardan daha iyi koruyabilir. Daha fazla bilgi için https://www.mutlulukcubugu.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Recep YAZGANRecep YAZGAN