Tüm Manşetler
Giriş Tarihi : 08-04-2021 07:51   Güncelleme : 08-04-2021 07:51

O Yusuf Ak Parti Genel Merkezi’nde Göreve Başladı!

İstanbul Pendik'te yerel seçimlere ilişkin AK Parti'nin belediye başkan adaylarına ait broşürleri dağıtırken kendisine tepki gösteren bir kadına karşı örnek davranışıyla Türkiye gündemine oturan Yusuf Özoğul AK Parti Genel Merkezi’nde işe başladı.

O Yusuf Ak Parti Genel Merkezi’nde Göreve Başladı!

Kendisine "Andımız'ı biliyor musun?" sorusunu yöneltip, tepki gösteren Mine K. isimli kadınla diyaloğu sosyal medyada gündem olan Yusuf Özoğul herkesin sevgisini kazanmıştı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Fahrettin Altun da Twitter hesabından, 'Sen çok yaşa Yusuf' mesajıyla '#İyikiVarsınYusuf' hashtag'ine destek vermişti.

İstanbul Pendik'te, Bayburtlu Yusuf Özoğul, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin belediye başkan adaylarına ait broşürlerini gönüllü olarak dağıtırken, Mine K. isimli kadın kendisine tepki gösterdi. Mine K., Yusuf Özoğul'a "Andımız'ı biliyor musun, ne mezunusun?" şeklinde sorular sorarak, bu anları da cep telefonu kamerasıyla kaydetmişti.

Görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan kadının gençle arasında yaşananlar AK Partili takipçilerin tepkisine neden olmuş ve Sosyal medya kullanıcıları, Twitter'da, #İyikiVarsınYusuf' hashtag'i oluşturmuşlardı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN