Güncel
Giriş Tarihi : 21-11-2022 17:23   Güncelleme : 21-11-2022 17:23

Oğuzhan Okumuş ve Kejoo Beats’i Buluşturan Şarkı

Tulum sanatçısı Oğuzhan Okumuş Kendine özgü oluşturduğu tarz ile tulum severleri mest ediyor.

Oğuzhan Okumuş ve Kejoo Beats’i Buluşturan Şarkı

Müzik severlerin yakından tanıdığı Kejoo Beats ile Oğuzhan Okumuş'u ortada buluşturan trap müziğine her geçen gün rağbet artıyor. Okumuş ve Kejoo Beats’i buluşturan trap müziği Karadenizli olmayanlar haricinde de dinleyicilerin hoşuna gidiyor.

Tulum Sanatçısı Oğuzhan Okumuş konu üzerine Trap müzikle ilgili şunları söyledi:

Değişik müzik türlerinden ilham alınarak hazırlanan bir tür

"Trap müzik, günümüzde gençlerin devamlı olarak dinlediği bir müziktir. Rap müziğe benzer olması ile dikkatleri çeken trap, dinleyenlerin ilgisini çeken bir tür olarak tanımlanmaktadır. Teknoloji çağını yansıtan trap, dinleyici kitlesini peşinden sürüklemeye devam etmekte adeta bir sevgi seli oluşturmaktadır. Trap, rap gibi değişik müzik türlerinden ilham alınarak hazırlanan bir tür olarak karşımıza çıkıyor.

Kejoo Beats, Kendine özgü oluşturduğu tarz ile herkesin kolaylıkla sevebileceği ritimlerin bol olduğu şarkılarıyla geniş bir yelpaze sunduğunu belirten Oğuzhan Okumuş, Kısa süre içinde eserleri sosyal medyada ilgi gördü. Ritimleri Kendi tarzı ile harmanlayarak dinleyicilerini adeta mest etti."

Evet, genç müzisyenleri ortada buluşturan trap müziği oldu. “Oğuzhan Okumuş” ile “ Kejoo Beats” bundan sonra insanların seveceği yeni remixlerle karşımızda olacak.

Trap müzik rap, trance, tekno müzik gibi farklı türlerden beslendiğine dikkat çeken Oğuzhan Okumuş, Bu müzik türlerinden aldığı unsurların harmanından kendine ait yenilikçi bir müzik türü çıkarıyor. Hip hop şarkılarında olduğu gibi, trap şarkılarında da sözler ezgisiz ve hızlı bir şekilde okunuyor. "Trap müzik şarkılarında ayrıca trance ve tekno müzikte kullanılan dijital altyapıların benzerlerine de rastlanıyor.

Tulum genel olarak yöresel ezgilerde kullanılıyor.

Oğuzhan gelişen teknoloji ve yenilikleri takip ederek Tulum Trap alanında da müzikler yaptı; Tulum trap müzikleri sevildi. Tamda bu anlamda Oğuzhan Okumuş ve Kejoo Beats’i buluşturan bir durum ortaya çıkıyor.

Recep YAZGANRecep YAZGAN