Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 08-12-2021 11:02   Güncelleme : 08-12-2021 11:02

Önce dil, sonra el kol, son hareketi ise aklıma dahi getirmek istemiyorum!

Malumunuz Sayın Kılıçdaroğlu önceki tarih ve günlerde gerek kamu, gerekse özel sektörde çalışan tüm emekçilere aşağılayıcı, küçük düşürücü sözler ile hakaret etti.

Önce dil, sonra el kol, son hareketi ise aklıma dahi getirmek istemiyorum!

Toplumun bu kesiminden büyük bir infial uyandıran açıklamalar ve adliye koridorlarına kadar varan suç duyuruları ile doldu.

Lâkin şuana kadar toplumun bir kesimini hakaret ve küçük düşürücü ifadelerinden dolayı neticelenmiş ve cezası belli olan bir mahkeme olduğunu okumadım, görmedim duymadım. Gören, duyan, okuyan olursa lütfen yorumunu yaparsa ben de öğrenmiş olurum.

Gelelim düne.

Sabah nuru ile Istanbul aydınlanmış iken

Tedavi gördüğüm odam da saat 7.30 da kahvaltı yaparken o meşhur, belki de tvlerin 19.00 haberlerinde bu replik ile açılacak olan hareketi gördüm.

Malum görüntülerde, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Meclis'teki bütçe görüşmelerinde konuşma yapıyor. Sert açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu'nun yurt dışı kaynaklı kredileri eleştirirken yaptığı EL HAREKETİ, bir anda tansiyonu yükseltiyor.

AK Parti milletvekilleri bir anda ayağa kalkarak büyük tepki gösterirken, Kılıçdaroğlu'na "Özür dile" çağrısında bulundular.

Oldu mu?

Yooo.

Helalleşmeden ona sıra gelmedi(!) Milletçe bekliyoruz. (!)

Heyecanlı bir atmosfer, son zamanlarda meydanlara acayip derecede alışan Kılıçdaroğlu gaza gelir, hareketin devamını yapar diye hem korktum, hemde acayip derecede büyük bir heyecanla bekledim dersem yalan söylememiş olurum. Lâkin bu cesur yürek başkan beni büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Sayın başkan beni acayip derecede korkutuyor. Zira 28 sene özel sektörde çalışan birisi olarak bu tür el kol hareketlerin ve sözlerin  nerelere kadar gideceğini bilirim.

Sayın başkan önce dili ile bir yoklama çekti, arkasından Meclis'te biraz daha aşağı inerek iki eli malum hareketi çekti.

Vallahi bu iki hareketin sonunda dahada aşağılara inerse vay bu milletin haline.

Sayın başkanım öfke kontrolü diye bir tedavi yöntemi var. Yakın bir zamanda şu el, kol ve dilinizden çıkanlar için  ehil birinden veya birilerinden destek alırsanız hem size, hem de partinize büyük bir iyilik yapmış olursunuz.

Yoksa önce dil...

Sonra el ve kol hareketi...

Vallahi daha da aşağılara inerseniz vatandaşın haberi olsun. Haberi olsun ki doğacak kazalardan kendini muhafaza eylesin.

Amin...

 

Recep YAZGANRecep YAZGAN