Güncel
Giriş Tarihi : 17-08-2015 15:00   Güncelleme : 17-08-2015 15:00

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan direkt hac seferleri başlayacak

GİRESUN (AA) - Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'dan, 27 Ağustos itibariyle direkt hac seferlerinin başlayacağı belirtildi

Ordu-Giresun Havalimanı'ndan direkt hac seferleri başlayacak

GİRESUN (AA) - Deniz üzerine inşa edilen dünyanın ikinci, Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'dan, 27 Ağustos itibariyle direkt hac seferlerinin başlayacağı belirtildi.

Giresun Valisi Hasan Karahan, Giresun Adası'nı ziyaretinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu-Giresun Havalimanı'nın bölge için büyük bir imkan olduğunu söyledi.

Havalimanın Türkiye'nin prestij projelerinden bir tanesi olduğunu belirten Karahan, "Giresun ve Ordu'ya büyük katkılarını şimdiden görüyoruz. Havalimandan, 27 Ağustos itibariyle direkt hac seferleri başlayacak" dedi.

- Sefer sayıları artacak

Vali Karahan, 10 Eylül'den itibaren İstanbul'a sabah - akşam, Pegasus şirketinin seferlerinin başlayacağını ifade ederek, bu gelişmelerle daha rahat ve daha çabuk ulaşımın sağlanacağını bildirdi.

Bilet fiyatlarının yüksek olduğunun herkes tarafından bilindiğini belirten Karahan, "Bu durumdan şikayetçiyiz. Fiyatlardaki yükseklik ilgili mercilere iletildi, zaman içinde onlar da fiyatlarda makul seviyede ineceğini söylüyorlar" diye konuştu.  

adminadmin