Spor
Giriş Tarihi : 20-09-2015 18:00   Güncelleme : 20-09-2015 18:00

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın:

ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Orduspor'da, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Aydın:

ORDU (AA) - Kadınlar Basketbol Süper Ligi (KBSL) ekiplerinden Orduspor'da, yeni sezon öncesi transfer çalışmaları sürüyor. 

Orduspor Kulübü Başkan Yardımcısı Zeki Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu ana kadar ikisi yabancı olmak üzere toplam 10 oyuncu ile anlaşma sağladıklarını belirterek, "İki yabancı oyuncuyu daha kadromuza kattıktan sonra transferi kapatacağız" dedi.

Görüştükleri 3-4 yabancı oyuncudan ikisiyle anlaşmayı hedeflediklerini ifade eden Aydın, "İnşallah çok kısa sürede bu transferlerden sonuç almayı ümit ediyorum" diye konuştu.

Aydın, lige iyi bir başlangıç yapmayı istediklerini kaydederek, "Şu ana kadar kariyeri başarılarla dolu oyuncularla anlaşma sağladık. Bu transferlerin hepsi daha iyi bir sezon geçirebilmek için. Aynı zamanda Avrupa kupalarında oynayacak bir takımız. Bunu da düşünerek transferlerimizi belirledik" ifadesini kullandı. 

Teknik ekibe güvenlerinin sonsuz olduğunu vurgulayan Aydın, "İnşallah taraftarımızın desteği ile hem lig hem Avrupa'da başarılı bir Orduspor izlettireceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

adminadmin