Spor
Giriş Tarihi : 15-04-2015 18:00   Güncelleme : 15-04-2015 18:00

Orduspor, potada play-off'a hazır

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesi'yle eşleşen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi

Orduspor, potada play-off'a hazır

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off çeyrek finalinde Abdullah Gül Üniversitesi'yle eşleşen Orduspor'un başantrenörü Alper Durur, turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. 

Durur, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  ligde normal sezonu yedinci sırada bitirdiklerini belirterek, play-off serisinde ligi 2. sırada tamamlayan Abdullah Gül Üniversitesi ile eşleştiklerini hatırlattı.

 Play-off çeyrek finalinde yarın deplasmanda Abdullah Gül Üniversitesi ile oynayacakları maçın hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Durur, "Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenerek play-off serisine iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. 

Üst tura yükselmeyi hedeflediklerini anlatan Durur,  bunun için çok çalıştıklarını kaydetti.

Durur, rakiplerini gücünün farkında olduğunu dile getirerek, "Ligin en iyi takımlarının başında geliyor ve şampiyonluğun da en güçlü adaylarından birisi. Kadro kalitesini herkes çok iyi biliyor. İnşallah ilk maçımızı kazanarak avantaj elde etmek istiyoruz. Sahamızda oynayacağımız maçın ardından yarı finale yükselmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

adminadmin