Genel
Giriş Tarihi : 12-04-2021 08:45   Güncelleme : 12-04-2021 08:47

Pırlanta Baget Yüzük

Yüzük modelleri söz konusu olduğunda çok fazla seçenek bulunmaktadır. Ama rengi ve ışıltısı ile pırlantanın yeri bir ayrıdır. Bunun yanında da özel kesimi ile de pırlanta baget yüzükise hem eşsiz hem de ışıltısı ile büyüleyen tasarımlardır. Parmakta çok şık durmasının yanında genellikle dikdörtgen formadadır. Yuvarlak kesim olan modellerde seçenekler arasında bulunmaktadır.

Pırlanta Baget Yüzük

Pırlanta baget yüzükler denince akla ilk gelen yerlerin başında Joy Pırlanta gelmektedir. Farklı ve zengin yüzük modelleri seçenekleri herkesin tarzına ve zevkine hitap eden yüzüğünde kolay ve hızlı bir şekilde bulunmasını sağladıkları içinde dikkatleri üzerine çekmektedir.

Çok değerli bir taş olan pırlantanın değeri usta ellerde işlenmesi ile ortaya çıkmaktadır. Kesimden üzerinde yer alan bütün detaylara kadar her yönü ile şekil vermek incelik istemektedir. Sonunda ise ortaya bir sanat eseri çıkmaktadır.

Evlenme teklifi etmeyi düşünüyor, yıl dönümü için özel bir hediye arıyorsanız, doğum günü hediyesi vermek ve nişan yüzüğü olarak da çok güzel bir seçenektir. Zarif tasarımların göz alıcı detaylar ile birleşmesi her şeyin en güzelini hak eden kadınları anlatan özel bir parçadır.

Pırlanta Baget Yüzük Modelleri

Pırlanta baget yüzük genellikle karatlarına ve kesimlerine göre ikiye ayrılmaktadır. Koleksiyon içerisinde yer alan yüzük modellerinde ise 0,08 karat ile başlayan 2,51 karata kadar seçenekler yer almaktadır. Bazı tasarımlarda ise tek bir parça halinde iken bazı tasarımlarda ise de en az parça olacak şekilde dört parça olacak şekilde de olabilmektedir.

Kesimlerde ise dikdörtgen formun yanında su damlası şeklinde ve yuvarlak kesim olmak üzere üç farklı seçenek sizlere sunulmaktadır. Tek bir taş halinde olmasının yanında da küçük küçük detaylar ile de yüzüğe farklı bir hava katılmıştır. 14 ayar yeşil altın ayarında baget pırlantalı modelden 14 ayar beyaz altına kadar bulunan tasarımlar ile de hayal gücünün sonsuzluğu en iyi şekilde yansıtılmaktadır.

Baget Yüzük Modelleri İçin Doğru Tercih

JoyPırlanta’da baget yüzük modelleri tasarımları ile göz alıcıdır. Sadece göze değil aynı zamanda da kalpten gelen sıcacık duyguları da en iyi şekilde de yansıtmaktadır. Sizlerde baget yüzük arıyor ve karar veremiyorsanız bu modelleri incelemelisiniz. Doğru yüzüğü kısa bir süre içerisinde bulacaksınız.

Recep YAZGANRecep YAZGAN