Güncel
Giriş Tarihi : 16-07-2015 15:30   Güncelleme : 16-07-2015 15:30

Ramazan Bayramı'na doğru

KARABÜK (AA) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İsmail Kara, Ramazan Bayram'ı dolayısıyla mesaj yayımladı

Ramazan Bayramı'na doğru

KARABÜK (AA) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özcan ve Karabük Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri İsmail Kara, Ramazan Bayram'ı dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Özcan, mesajında, toplumsal yaşantıda önemli yeri bulunan bayramların, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık, kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günler olduğunu belirtti. 

Yaşamı zenginleştiren ve renklendiren bayramların insanların birbirine yakınlaşması, kaynaşması, üzüntülerin yerini sevincin alması, kardeşlik, dostluk bağlarının canlanması ve birliğin daha da güçlenmesi için önemli birer fırsat olduğunu ifade eden Özcan, tüm Müslüman aleminin bayramını kutladı. 

Kara ise bayramların sevgi, saygı, hoşgörü, dostluk, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekiştiği özel günler olduğunu kaydetti.

adminadmin