Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-02-2019 12:22   Güncelleme : 27-02-2019 12:22

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen:Erbakan hocamız hayatının her anını milletine adadı!

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen:Erbakan hocamız hayatının her anını milletine adadı!

Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Salih Şen, Milli Görüş Lideri, Eski Başbakan ve Saadet Partisi Eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ı ölümünün 8’inci yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

27 Şubat 2011’de hayatını kaybeden Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan’ı ölümünün 8’inci yılında rahmetle anan Şen, “Hayatının her anını milletine adayan Erbakan Hocamızı ölüm yıldönümünde rahmetle anıyoruz. Hocamızın şöyle bir ifadesi vardı, 'İlim, ormanda yolunu kaybetmiş birinin elindeki pusuladır. İlim, Allah'ı bilmekle başlar.' diyordu.

Milli görüşün doğrudan doğruya bir fikir ve ilim aksiyonu olarak ortaya çıktığını ifade ediyordu. Hiçbir engele takılmaksızın yolunda giden Erbakan Hocamız vazifesini hakkıyla tamamlayarak örnek bir isim, bir lider ve dava adamı olarak Rabbine kavuştu.

Bugün hâlâ yaptığı hayırlı hizmetlerle anılıyor olması Muhterem Erbakan Hocamızın yürüdüğü yolda doğru adımlar atmış olduğunun göstergesidir. Onu dualarla anıyor, Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

adminadmin