Genel
Giriş Tarihi : 18-12-2020 09:50   Güncelleme : 18-12-2020 09:50

Saç Ekiminde Son Teknoloji; Dr. Ufuk Alatekin Anlatıyor

Saç dökülmesi erkeklerin en büyük kabusları arasında yer alıyor. Genetik, stres ya da hastalık kaynaklı olarak ortaya çıkan bu sorun,  saç ekimi ile son bulmakta.

Saç Ekiminde Son Teknoloji; Dr. Ufuk Alatekin Anlatıyor

 Dr. Ufuk Alatekin kliniğinde, farklı yöntemlerle kesin bir sonuç alacaksınız. Böylelikle hem kendinize olan güveninizi yeniden sağlayacak hem de estetik kaygılarınızı gidereceksiniz.

 

FUE Saç Ekim Yöntemi

FUE saç ekim yöntemi en son teknolojinin sağlamış olduğu bir tedavi metodudur. Ameliyatsız saç ekimi olarak da bilinir. Dökülme olmayan bölgelerden özel olarak tasarlanmış olan başlıklar sayesinde kökler toplanır. Teker teker akına bu kökler, neştersiz bir biçimde toplanmaktadır. Böylelikle herhangi bir izin kalması da önlenmektedir. 3000 ile 4000 civarında alınan greftler, daha sonra ekilir.

Çizilmiş olan saç çizgisine göre işlemler yapılır. Anestezi verilerek hastanın herhangi bir ağrı  ya da acı hissetmesinin önüne geçilir. Ardından saç ekimi işlemlerine geçilir. Saçın çıkış yönüne göre hareket edilir. Deneyimli personel, estetik açıdan güzel bir görünümün ortaya çıkabilmesi için son derece dikkatli bir biçimde ekimi tamamlar.

 

DHI Saç Ekim Yöntemi

DHI adı verilen saç ekim yöntemi yeni bir teknoloji üzerinden hareket ederek, daha çok kök alınmasını sağlamaktadır. Bunun için kullanılan Choie adı verilen bir kalem vardır. Köklerin tek tek alınmasının ardından bunlar uzun bir süre boyunca hiçbir şekilde bekletilmez. Özel kalemin içine tek tek konulur. Bu cihaz; hem kafa derisi üzerinde ekilecek yeri açmak hem de saç köklerini ilgili alana yerleştirebilmek için kullanılır. Böylelikle aynı anda iki işlemi birden gerçekleştirmiş olmaktadır. Deneyimli ve konusunda uzman olan personelimiz süreci tamamlar.

 

Kök Hücre Saç Ekimi

Hastalara ait olan kendi kök hücrelerinin kullanılmış olduğu bu sistemde, çok çabuk sonuç almak mümkündür. Özellikle ağrının olmaması, mevcut yöntemin en dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. Başarılı şekilde enjekte edilen kökler, ilgili bölgedeki ölü hücreleri de harekete geçirmektedir. www.ufukalatekin.com.tr web sitesi üzerinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Verilen Diğer Hizmetler

Dr Ufuk Alatekin kliniğinde aynı zamanda medikal estetik operasyonları başarılı şekilde yapılmıştır. Bunlara ek olarak mezoterapi ve alternatif tıbbın en güzel örnekleri olan sülük tedavisi, ozon terapisi ve kupa terapisi de uygulanmaktadır.

Recep YAZGANRecep YAZGAN