Sağlık
Giriş Tarihi : 02-04-2021 14:07   Güncelleme : 02-04-2021 15:08

Sağlık Bakanlığı Samsun’a El Koydu!

Sağlık Bakanlığı, Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’nün Covid 19 Vakaları karşısındaki çaresizliği üzerine Samsun’a koordinatörlerini gönderdi.

Sağlık Bakanlığı Samsun’a El Koydu!

Bakanlık koordinatörleri Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’nde gerçekleştirdikleri bir dizi toplantı ile Samsun’da tali görevlerde bulunan bütün personelin Covid 19 ile mücadele etmek üzere sahada görev yapmaları için Sağlık İl Müdürüne talimat verdi.

Akasyamhaber’in ısrarlı haberleri Ankara’da yankı buldu ve Samsun’da sürekli pik yapan Covid 19 ile mücadelenin mevcut yönetim ile yürütülemeyeceğine kararı verildi.

TEK İŞİNİZ COVİD 19

Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörleri Samsun’da bir dizi toplantı yaparak, başta Samsun Sağlık İl Müdürü Muhammet Ali Oruç olmak üzere bütün idarecilere yapmaları gereken çalışmalar hakkında bilgi vererek salgının kontrol edilebilir hale gelebilmesi için tali görevlerde olan bütün personelin acil bir şekilde Covid 19 ile mücadelede sahada görevlendirilmesini istedi.

Bu da demek oluyor ki, Koronavirüs tedavisi için Samsun’u terk ederek özel ambülansla Ankara’ya giden Samsun İl Sağlık Müdürüne Ankara’dan “Sen beceremiyorsun, bırak biz yapalım” direktifi bakanlık tarafından da bizzat dikte edildi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN