Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-02-2021 07:23   Güncelleme : 16-02-2021 07:23

Salıpazarı Çiçeklerle Güzelleşiyor!

Salıpazarı Belediyesinde tüm birimler kendi faaliyet alanları içerisinde çalışmalarını devam ettirirken kış mevsimi olan şu günlerde belediyeye ait seralarda kışlık çiçek hazırlıklarına başladı.

Salıpazarı Çiçeklerle Güzelleşiyor!

Salıpazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sonbahar ve kış mevsimlerini sembolize eden mevsimsel çiçek dikimlerinin üretimi ve dikim işlemleri devam ediyor.

İlçenin farklı noktalarında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Mevsim kış, havalar soğumaya başladı.

Yağışlı ve soğuk havalarda da boş durmayan işçilerimiz belediyemize ait serada çalışmalarını sürdürüyor. Kendi yetiştirdiğimiz çiçek, fidan ve ağaçlarla ilçemizi güzelleştiriyoruz. Bunu yaparken de belediye bütçemizden kaynak harcamıyoruz.” dedi

Başkan Akgül, “Belediye olarak kendi seralarımızda ve kendi işçilerimiz ile üretimini gerçekleştirdiğimiz yazlık çiçeklerin ardından arkadaşlarımız kışlık çiçek çalışmalarına başladı. Seramızda şehrimizi süsleyen bütün çiçek, fidan ve ağaç türlerini yetiştiriyoruz. Seramızdaki ekibimiz çiçek fidelerinin tüplere dikimlerini gerçekleştiriyor. Büyüyen çiçek fideleri daha sonra ekiplerimiz tarafından şehrimizin park, refüj, orta refüj ve yeşil alanlara dikimi yapılarak şehrimizi süsleyecekler” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN