Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-10-2020 07:43   Güncelleme : 23-10-2020 07:43

Salıpazarı’nda Ulaşım Sorunu Masaya Yatırıldı!

Salıpazarı İlçesinde yapılan toplantıda ulaşım sorunu çok yönlü tartışılarak masaya yatırıldı.

Salıpazarı’nda Ulaşım Sorunu Masaya Yatırıldı!

İlçe Devlet Hastanemizin hizmet vermeye başlaması ile birlikte şehir içi ulaşım gündeme gelmiştir diyen Salıpazarı Belediye başkanı Halil Akgül “Eski hastanemiz şehir merkezine çok yakındı. Gerek hastalarımız gerekse de hasta yakınlarımız için herhangi bir ulşamı sorunu yoktu. Fakat yaklaşık iki ay önce Yavaşbey Mahallemizde yapımı tamamlanan ve hizmet vermeye başlayan İlçe Devlet Hastanemiz yürüme mesafesinde değildir. Gerek hastanede işi olan vatandaşlarımız gerekse de hastane personelimiz için ulaşım sıkıntısı doğmuştur. Bu sorunu ve ilçemizin ulaşımla ilgili diğer sorunlarını çözmek için Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan ve ilgili arkadaşlarla birlikte bu toplantı yapıyoruz.”dedi.

 

Yapılan toplantıda Salıpazarı İlçesindeki (N) plaka, korsan taşımacılık, kavşaklar, otopark ve şehir içi ulaşımında yaşanan sıkıntıların giderilmesi için yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi.

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan’da  Salıpazarı İlçemizin ulaşımla ilgili bütün sorunlarının üzerinde arkadaşlarımız çalışacaklar ve bir ay içerisinde de uygulamaya koyacaklardır.”dedi. 

 

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ün makam odasında yapılan toplantıya Salıpazarı Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Aydın, Özel Halk Otobüsleri Dernek Başkanı Hüseyin Şahin,Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Kadir Gürkan, UKOME Şube Müdürü Taner Yolgay, İnşaat Yüksek Mühendisi Ali Samet Ayvaz, Mekatronik Mühendisi Murat Arslan, Ulaştırma Mühendisi Ebubekir Kocamemik,Trafik Tim Komutanı J.Ast.Kd.Bvş.Saffettin Şimşek ve Salıpazarı İlçe Trafik Polis Memuru Muammer Akbulat  katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN