Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-01-2023 15:29   Güncelleme : 13-01-2023 15:29

SAMGİAD üyelerine KOSGEB ve OKA Sunumu!

Samsun'un en etkin ve aktif sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Samsun Genç İş İnsanları Derneği'nin Ocak ayı iş yemeği toplantısı KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin'in katılımıyla gerçekleşti.

SAMGİAD üyelerine KOSGEB ve OKA Sunumu!

SAMGİAD Ocak ayı iş yemeği Ramada Plaza By Wyndham Samsun Oteli'nde üyelerin ve davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Derneğin bu ay gerçekleşen iş yemeğinin konukları KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu ve OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin oldu.

 

SAMGİAD BÜYÜYOR, GÜÇLENİYOR

 

Yemeğin açılış konuşmasını yapan SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, 'Gelecek Biziz' sloganıyla faaliyetlerini sürdüren derneklerinin yeni üyelerle her geçen gün daha da büyüdüğünü ve güçlendiğini belirtti.

 

Başkan Öztekin, "SAMGİAD 2008 yılında şehri için ülkesi için bir araya gelmiş, genç iş insanları tarafından kurulmuş, kurulduğu günden bu yana hiç bir siyasi ideolojinin peşinde olmayan, tek derdi şehrine ve ülkesine katkı sağlamak olan bir dernek olma özelliğine sahiptir. Halihazırda içerisinde 40’ı aşkın farklı sektörden katma değeri yüksek 185 üyesi olan derneğimiz şehrinin ekonomisine, istihdamına sosyal ve kültürel gelişimine ciddi katkılar sağlamaya devam etmektedir. Derneğimiz Karadeniz Genç İş İnsanları Federasyonu'na (KARGİF) bağlı olmakla birlikte çatı kuruluşumuz olan genel başkanlığını sayın Erkan Güral'ın yürüttüğü, 9000'i aşkın üyesi olan, şahsımın da yönetim kurulunda görev aldığı Türkiye Girişimci İş İnsanlar Konfederasyonu'na bağlı olarak çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

 

ÜYELERE KOSGEB VE OKA SUNUMU

 

Ardından KOSGEB Samsun İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, KOSGEB destekleri, OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin de OKA destekleri hakkında üyelere bilgilendirme sunumu yaptı.

 

YENİ ÜYELERE BELGELERİ SUNULDU

 

Sunumların ardından derneğe yeni katılan üyeler Selin Bariboğlu, Mahmut Serdar Koç, Şakir Ünlü, Nihat Aydın, Talha Alperen Çelik, Süleyman Büyükgöze, Volkan Kemer, Aziz Can Demirtaş, Recep Erkul ve İlker Muharrem Çelik'e katılım belgeleri KOSGEB İl Müdürü Nebahat Livaoğlu, OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin, SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

 

Yemeğe KARGİF Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve SAMGİAD önceki dönem başkanları Özgür Uyanık ve Savaş Gömeç de katıldı.

Recep YAZGANRecep YAZGAN