Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-06-2017 08:45   Güncelleme : 08-06-2017 08:45

Şampiyon Miniklerden Genç'e Ziyaret

Karadeniz Bölge Şampiyonu olarak Türkiye finallerine katılma hakkı elde eden Samsun Canik Belediyespor U14 Basketbol Takımı'nı ağırlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, minik basketbolcuları tebrik etti.

Şampiyon Miniklerden Genç'e Ziyaret

Samsun U14 Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olmasının ardından Sinop'ta yapılan Karadeniz Bölge Şampiyonası'nda da birinci olan Samsun Canik Belediyespor U14 Basketbol Takımı, 11-18 Haziran tarihleri arasında Isparta'da düzenlenecek U14 Türkiye Şampiyonası'na katılacak. Şampiyon minik basketbolcular, toplam 32 takımın yer alacağı şampiyona öncesi antrenörleri Mehmet Küntüşlü ile birlikte Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i ziyaret etti.

'ALT YAPI GELECEĞİMİZ'

Karadeniz şampiyonu olan minik basketbolcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Osman Genç, U14 Basketbol Takımının Isparta'daki Türkiye Şampiyonasında da dereceyle döneceğine inandığını söyledi. Canik takımının Samsun'u en iyi şekilde temsil edeceğini belirten Başkan Genç, "Alt yapı geleceğimizdir. Samsun Canik Belediyespor olarak basketbolda Türkiye’nin en iyi alt yapısı olan kulüplerden biriyiz. Milli takıma sporcular vermemiz ve gelen şampiyonluklar bunun en güzel örneklerinden. Sporcularımla gurur duyuyorum ve onlara, antrenörlerine yürekten başarılar diliyorum" dedi. 

adminadmin