Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-10-2017 09:59   Güncelleme : 28-10-2017 09:59

Samsun Anadolu Lisesinden Ortak Proje

Samsun Anadolu Lisesi İlkadım İlçe Kaymakamlığı, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlkadım Belediyesi işbirliği ile yürütülen bir projeye imza attı.

Samsun Anadolu Lisesinden Ortak Proje

Konuyla alakalı olarak bir açıklama yapan Samsun Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Akmeşe,” Bu proje İlkadım İlçe Kaymakamlığı, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım Belediyesi ve Samsun Anadolu Lisesi’nin işbirliği ile yürütülen bir proje çalışması olduğunu belirtti.

Akmeşe, “Samsun Anadolu Lisesi olarak öğrencilerimizin her alanda gelişimine ayrı bir önem vermekteyiz. Okulumuzda hazırlanan ‘DÜNDEN KALANLAR’ Projesi imza töreni okulumuzda gerçekleştirildi.

Bu projeye okulumuzda 9, 10 ve 11. Sınıflardan 360 öğrencinin katılımıyla yürütülecektir. Tutulan günlükler sene sonunda komisyon tarafından değerlendirilerek, Birinciye 1 Cumhuriyet altını, İkinciye 1 Yarım altın, Üçüncüye 1 Çeyrek altın verilecektir. Seçilen diğer günlük yazıları ise kitap haline getirilecektir. Bu proje İlkadım İlçe Kaymakamlığı, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlkadım Belediyesi ve Samsun Anadolu Lisesi’nin işbirliği ile yürütülen bir proje çalışmasıdır. Projenin tahmini maliyeti 10.600 TL civarında olması planlanmakta, bu maliyeti İlkadım Belediyesi tarafından karşılanmaktadır. 27.10.2017 tarihinde İlkadım Kaymakamımız Sayın Turan Atlamaz; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Selim Kurtoğlu, İlkadım Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan Tok’ un katılımıyla okulumuzda yapılan törende Samsun’u Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim Akmeşe; Okulumuz 62 yıllık geçmişi olan 10.000 civarında mezun vermiş, mezunları yurt içi ve yurt dışında önemli başarılara imza atmışlardır.

Bu günde aynı heyecanla yerel, ulusal ve uluslararası proje çalışmalarımız devam etmektedir. “dedi.

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu, Samsun Anadolu Lisesi eğitim öğretim alanında güzel projeler ortaya koymakta emeği geçenlere teşekkür etti. İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok; Eğitim için okul müdürlerimiz bizden bir talepte bulunduğu zaman belediyenin tüm imkânlarını seferber ediyoruz. İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz; Tarihe baktığımız zaman arşive önem veren toplumların geliştiğini görüyoruz. Yazarlarımız, şairlerimiz, sanatçılarımız ölüyor yeri dolmuyor. Kendinizi şimdiden geliştirin, bol bol kitap okuyun, toplumun derdi ile dertlenin tavsiyelerinde bulundu. Kaymakamlık döneminde edindiği tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Öğrencilerimize İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlkadım Kaymakamı Turan Atlamaz tarafında kitap ve tutulacak günlükle ilgili not defterinin dağıtımı yapıldı. Projenin protokolü İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve İlkadım Kaymakamı TURAN Atlamaz tarafından imzalandı.”

 

adminadmin