Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-10-2022 10:34   Güncelleme : 05-10-2022 10:34

Samsun BEM-BİR-SEN’den İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun İl Yönetimi Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından İtfaiye Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa katıldı.

Samsun BEM-BİR-SEN’den İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı düzenlenen programa katılan Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli ve yönetim kurulu üyeleri tarafından itfaiye çalışanlarına sendikal çalışmalar hakkında bilgiler verildi.

Düzenlenen programda İtfaiye Daire Başkanı Sayın Rıza Zengin tarafından Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli’ye fahri itfaiyeci beraatı verildi.

Ayrıca programda görevinde üstün başarı gösteren itfaiyecilere İtfaiye Daire Başkanı Sayın Rıza Zengin ve Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli tarafından plaket verildi.

Programda konuşan Bem Bir Sen Samsun İl Başkanı Savaş Gayretli İtfaiye Teşkilatının kurulduğu günden bugüne, 308 yıldır her türlü zorlu şartta bu millete en iyi şekilde hizmet verdiğini ifade ederek; “Herhangi afet ve acil durumda kendi canlarını bir saniye bile düşünmeden hareket eden, fedakârca hayat kurtaran Ateş kahramanlarımızın itfaiye haftasını ve İtfaiye Teşkilatı'nın 308. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. İtfaiyeci şehitlerimizi rahmetle yâd ediyoruz.” Dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN