Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-12-2020 09:53   Güncelleme : 24-12-2020 09:53

Samsun BEM BİR SEN’e 10 Yeni Üye Kaydoldu!

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Samsun Şube Başkanlığı tarafından sendikal faaliyetleri kapsamında Bafra Belediyesi ziyaret edildi. Ziyarette sendikaya 10 yeni üye kazandırıldı.

Samsun BEM BİR SEN’e 10 Yeni Üye Kaydoldu!

Bem Bir Sen Başkanı Gayretli Terme Belediyesi ziyaretinde ilk olarak sendikanın işyeri temsilcisi Yaşar Şenel’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Gayretli ve Şenel daha sonra belediye birimlerini ziyaret ederek buralarda görevli sendika üyelerini ziyaret ederek sendikal faaliyetler hakkında bilgiler aktararak istişarelerde bulundular.

Gayreti Bafra Belediyesi ziyareti kapsamında son olarak Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek burada KPSS ile yerleşerek göreve başlayan 10 zabıta memurunun sendikaya üye kayıtlarını gerçekleştirdi.

Sendikaya üye olan zabıta memurlar Bem Bir Sengibi büyük bir ailenin parçası olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Bem-Bir-Sen Samsun Şube Başkanı Savaş gayretli burada yapmış olduğu konuşmada sendikanın getirmiş olduğu sosyal ve ekonomik haklar konusunda yeni üyelere bilgiler verdi.

Gayretli; “ Sendikamız yeni yapılan üye kayıtları ile daha güçlü hale geldi. Biz sendika olarak sadece maddi kazanımların peşinde değiliz. Memurlarımızın sosyal alanda da kazanımlar elde etmesi için çalışmaktayız. Bu günden itibaren sendikamızın üyelerine sağlamış olduğu sosyal ve ekonomik haklardan sizlerde yararlanacaksınız..  Bunlardan daha önemlisi artık sizlerde büyük bir aile olan Bem-Bir-Sen ailesinin birer ferdisiniz. Atmış olduğunuz imzalar sizlere, ailelerinize, çalışmış olduğunuz kurumunuza ve sendikamıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN