Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-06-2021 09:54   Güncelleme : 04-06-2021 09:54

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den Rotary Kulübüne Teşekkür!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun Rotary Kulübü tarafından Covid-19 nedeniyle hayatını kaybeden Yüksel Eczanesi'nin sahibi Lamia Yüksel'in anısına yaptırılan Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müzik ve resim sınıflarının açılışını gerçekleşirdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’den Rotary Kulübüne Teşekkür!

Demir açılışın sosyal medya paylaşımında Samsun Rotary Kulübüne teşekkür ederek şunları yazdı;

“Yüksel Eczanesi'nin sahibi merhume Eczacı Lamia Yüksel'in anısına yapılan Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda müzik ve resim sınıflarının açılışını gerçekleşirdik.

Tüm araç-gereç ve imkanlarıyla özel eğitim gereksinimi olan çocuklarımızın hizmetine sunulan okulun hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen Rotary Kulübü'ne teşekkür ediyorum.

Minik yavrularımız Uğur ve Ergah'tan aldığımız hediyeler ve Salih'imizin söylediği şarkı, eğitime yapılan her yatırımın ne kadar kıymetli olduğunu bizlere gösteriyor”

Etkinlik kapsamında okulun müzik ve resim sınıflarını yenileyerek tefrişini sağladıklarını da belirten Samsun Rotary Kulübü Başkanı Ümit Eminoğlu, "Resim odasının sarf malzemeleri alınmış, müzik Odasının mobilyaları, masa, sandalyeleri, dolapları ayrıca piyanodan kemençeye kadar her türlü enstrümanları alınarak okul yönetimimize teslim edilmiştir. Yıllarca hizmetleri ile Rotary'e büyük katkılar vermiş rahmetle andığımız sevgili Lamia Yüksel ablamızın anısının ebedi yaşamasını sağlamak adına otizmli çocuklarımıza katkı sağlayarak, hem hüznü, hem de mutluluğu birarada yaşadığımızı belirtirim. Çocuklarımıza hayırlı olsun" dedi.

Recep YAZGANRecep YAZGAN