Spor
Giriş Tarihi : 08-09-2016 15:07   Güncelleme : 08-09-2016 15:07

Samsun Canik Basket'ten Uluslararası Turnuva

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, yeni sezona uluslararası turnuvayla hazırlanacak. Samsun'da 22-24 Eylül tarihlerinde yapılacak turnuvaya Romanya, Bulgaristan ve Lübnan'dan takımlar katılacak.

Samsun Canik Basket'ten Uluslararası Turnuva

Samsun Haber -  Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, mücadele ettiği Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ne, "Uluslararası 1. Samsun Cup Kadınlar Basketbol Hazırlık Turnuvası" ile hazırlanacak. Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda 22-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek turnuvaya Samsun Canik Belediyespor'un yanısıra, Romanya'dan Asiciatia Baschet Feminin Universitatatea Cluj, Bulgaristan'dan BC Haskovo 2012 ve Lübnan'dan Riyadi – Club takımları katılacak.

TURNUVA PROGRAMI

Turnuva kapsamında 22 Eylül Cuma günü saat 17.00'da Samsun Canik Belediye - Riyadi Club takımları karşı karşıya gelirken, saat 19:00'da Universitatatea Cluj - BC Haskovo 2012 takımları mücadele edecek. Turnuvanın ikinci günü saat 17.00'da Universitatatea Cluj - Riyadi  Club, saat 19:00'da Samsun Canik Belediye - BC Haskovo 2012 takımları karşılaşacak. 24 Ekim Pazar günü ise saat 16:00'da BC Haskovo 2012 - Riyadi Club, saat 18:00'da Samsun Canik Belediye - Universitatatea Cluj takımlarının mücadeleleriyle turnuva sona erecek. 

SAMSUN'UN TANITIMINA KATKI

Samsun Canik Bayan Basketbol Takımı olarak Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde bu sezon hem ligde hem de Avrupa'da mücadele edeceklerini belirten Kulüp Başkanı Ercan Bayrak, "5. sezonumuzda da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek ve daha başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda ilkini düzenlenleyeceğimiz uluslararası turnuvanın hem takımımızın iyi bir hazırlık dönemi geçirmesi hem de şehrimizin tanıtımı açısından faydalı olacağına inanıyorum. Tüm taraftarlarımızı turnuvayı izlemeye davet ediyorum" dedi. 

adminadmin