Samsun Haber
Giriş Tarihi : 18-12-2017 15:19   Güncelleme : 18-12-2017 15:19

Samsun İlkadım Belediyesi Cami ve külliye’sini Türkiye takip ediyor!

Hayrat Vakfı Samsun Temsilciliği ziyaretinde konuşan Başkan Tok, Selçuk mimarisiyle Türkiye’ye örnek gösterilen Karadeniz’in en büyük Cami ve Külliyesi’nin sadece şehir içinden değil, ülkenin birçok ilinden projemizi takip edenlerin olduğunu söyledi.

Samsun İlkadım Belediyesi Cami ve külliye’sini Türkiye takip ediyor!

Samsun’da esnaf ziyaretlerin yanı sıra meslek odası, sendika, dernek ve vakıfları ziyaret eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, HAYRAT Vakfı Samsun Temsilciliği’ni ziyaret etti. Dernek binasında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’u, HAYRAT Vakfı Samsun Temsilcisi Ali Hüsrev Yağız,  HAYRAT Vakfı Samsun Sosyal Yardım Sorumlusu Ramazan Köseoğlu ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

HAYRAT VAKFI TAKDİRE LAYIK…

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Tok, Hayrat Vakfı’nın bütün dünyada İslamiyet ve insaniyet için yapmış olduğu gayretli çalışmalarından ötürü takdire layık olduğunu ifade etti. Hayrat Vakfı camiasını ve çalışanlarını tebrik eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, HAYRAT Vakfı’na güzel ve anlamlı kampanya ve çalışmalarda  belediye olarak imkanlar ölçüsünde gerekli destek ve katkıyı vereceklerini kaydetti.

CAMİ VE KÜLLİYE’YE YAKIN TAKİP

Ziyarette belediyelerinin yapmış olduğu bir dizi faaliyetleri ve projeleri de anlatan Başkan Tok, “ Karadeniz’in en büyük Cami ve Külliye’yi sadece şehir içinden değil, ülkenin birçok ilinden projemizi takip eden var. Gerek yazılı ve görsel basında, gerek sosyal medya ortamlarından mimarisiyle Türkiye’ye örnek olan Cami ve Külliye ile ilgili çok olumlu tepkiler ve tebrikler alıyoruz. Selçuklu, Babür ve Osmanlı mimarisinin kullanıldığı eser tamamlandığında, kentin en önemli ibadet ve inanç merkezlerinden birisi olarak yerini alacak.” dedi.

HAYRAT VAKFINDAN TOK’A TEŞEKKÜR

Hayrat Vakfı Samsun Temsilcisi Ali Hüsrev Yağız da,  Hayrat Vakfı’nın çalışmalarına her zaman desteklerini gösteren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a İlkadım Belediyesi personeline Hayrat Vakfı Samsun Temsilciliği  olarak teşekkürlerini ifade etti.

 

adminadmin