Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2019 09:09   Güncelleme : 22-03-2019 09:09

Samsun İlkadım Belediyesi eski Başkanı Ahmet Okuyucu İyi parti adayı için HDP'den oy istedi!

Samsun İlkadım Belediyesi eski Başkanı Ahmet Okuyucu  İyi parti adayı için HDP'den oy istedi!

Millet İttifakı İYİ Parti İlkadım Belediye adayı Necattin Demirtaş'ın SKM açılışında konuşan İlkadım Belediyesi eski Başkanı Ahmet Okuyucu, 'HDP'liler bize oy versin. Bir oyla iktidar oluyoruz' dedi.

İYİ PARTİ ADAYI İÇİN HDP'DEN OY İSTEDİ... 

İYİ Parti İlkadım adayı Necattin Demirtaş'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan eski İlkadım Belediyesi Başkanı Ahmet Okuycu, HDP'den gelecek oylarla iktidar olacaklarını söyledi.

Samsun'da bir önceki seçimde Erdoğan Tok'a destek veren 31 Mart yerel seçimleri için ise MHP'den istifa ederek İYİ Parti'den aday olan Necattin Demirtaş'a destek verme kararı alan eski İlkadım Belediye Başkanı Ahmet Okuyucu'dan HDP oyları ile ilgili şok bir açıklama geldi.

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş'ın 100'üncü Yıl Bulvarı üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan İlkadım Belediyesi eski Başkan Ahmet Okuyucu, HDP oyları ile ilgili, "Matematiği zayıf olan insanlar belki idrak edemeyebilir bu konuyu. Biz şimdi HDP'ye oy veriyor muyuz hayır. Ama HDP'liler bize oy versin. Bir oyla biz iktidar oluyoruz" ifadelerini kullandı.

İşte o video:

 

adminadmin