Samsun Haber
Giriş Tarihi : 09-06-2018 12:09   Güncelleme : 09-06-2018 12:28

Samsun Milli Eğitim Müdürüne Soğuk Duş

Samsun’da karne dağıtım töreninde tam 22 dakika konuşarak hem Samsun Valisini ve hem de kendisini dinlemek zorunda bırakılan ortaokul öğrencilerini bunaltan Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’e soğuk duş.

 Samsun Milli Eğitim Müdürüne Soğuk Duş

Sinop Milletvekili Adayı olmak için Samsun Milli Eğitim Müdürlüğü’den istifa eden ve listeye giremeyince yeniden görevine geri dönem Samsun Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen’in Samsun basını manşetlerden karşıladı.

Coşkun Esen’in Ramazan’da ve sıcakta eline mikrofonu aldığı gibi tam 22 dakika hiç susmadan yaptığı konuşması, Gazete Gerçek tarafından maşetten tam sayfa, “Bu Çocuklara Yazık değil mi”, Haber Gazetesi’nde birinci sayfada yan sütunda, “Müdür Uzattı Vali Kısa Kesti”, Halk Gazetesi’nin manşetinde “Müdür Baydı” şeklinde verildi.

Akasyamhaber, Coşkun Eseni Samsun’a Milli Eğitim Müdürü yapan Sinop Milletvekili Nazım Maviş’in listenin her zaman başında ve aday adayı olduğu partinin Sinop’tan bir milletvekili olan ve bunlara rağmen Sinop Milletvekili olmak için Samsun gibi bir şehrin Milli Eğitim Müdürlüğü’nden istifa eden Coşkun Esen’e, “Sinop’un adayı belli “Yalandan ne istifa ediyorsun, Yazık değil mi bizim çocuklarımıza” şeklinde bir yazı yazarak uyarmış, dinlemeyince “Git bir daha da gelme” demiştik.

İşte yazılar;

http://www.akasyam.com/coskun-esen-hoca-sen-samsunu-neden-kandirdin-159959/

http://www.akasyam.com/coskun-esen-hangi-yuzle-geri-geliyorsun-seni-samsunda-is-te-mi-yo-ruz-160692/

 

adminadmin