Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2019 10:18   Güncelleme : 14-10-2019 10:18

Samsun Sağlık-Sen Samsun Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı

Sağlık-Sen Samsun Şubesi İl Divan toplantısı Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Genel Başkan Yardımcıları İdris Baykan ve Yusuf Tural’ın da katılımıyla Samsun Grand Amisos Otel’de gerçekleştirildi.

Samsun Sağlık-Sen Samsun Şubesi İl Divan Toplantısı Yapıldı

Samsun teşkilatıyla genel merkez yönetiminin bir araya geldiği toplantının açılış konuşmasını Sağlık-Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer yaptı.

Biçer konuşmasında Sağlık-Sen yönetimi ve temsilcileriyle bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirterek Sağlık Sen Samsun Şubesi olarak “Bütün sağlık çalışanlarımızın haklarını tam ve eksiksiz olarak ödenmesini, adil ve adaletli bir döner sermaye sisteminin hayata geçirilmesini sağlamak için mücadelemize devam ediyoruz” diye konuştu.

DÖNER SERMAYE ADALETSİZLİĞİ SON BULMALI

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ise konuşmasında adaleti ve istişareyi en önemli değer olarak gördüklerine vurgu yaparak “Hak mücadelesini verirken adaleti teklif edecek ve adaletli olanı talep edeceğiz. Bu nedenle ilk talebimiz döner sermayedeki adaletsizliğin ortadan kaldırılması olmuştur. Döner sermaye adaletsizliğinin son bulması gerekiyor. Adil ve adaletli bir döner sermaye sisteminin hayata geçirilmesini sağlamak temel önceliğimizdir” diye konuştu.

Yoğun katılımla gerçekleşen Sağlık Sen Samsun Şubesi İl Divan toplantısında ayrıca Türkiye’nin içinden geçtiği hassas dönemde birlik beraberliğin önemi vurgusu da yapıldı.

adminadmin