Samsun Haber
Giriş Tarihi : 05-04-2018 15:31   Güncelleme : 05-04-2018 20:32

Samsun’da Özel Sporcular ve Engelliler Etkinliğinde Gençler uyuşturucuya özendiriliyor!

Samsun’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Özel Sporcular ve Engelliler” etkinliğinde sözlerinde uyuşturucu hap ve extacy özendirici müziklerine yer verilmesi tepki çekti.

Samsun’da Özel Sporcular ve Engelliler Etkinliğinde Gençler uyuşturucuya özendiriliyor!

 

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından "Otizmin Farkındayız, Onların Yanındayız" etkinliği düzenlendi.

Bulvar Alışveriş Merkezindeki programda, engelli ve otizmli öğrenciler, şarkı söyledi, oyun oynadı ve spor yaptı.

Etkinliğe katılan Samsun Valisi Osman Kaymak, devletin son yıllarda engelliler, kadınlar ve yaşlılar üzerine yoğun çalışmalar yaptığını söyledi.

Engelli çocuklarının her zaman yanlarında olan ailelere teşekkür eden Kaymak, "Biz de devlet olarak yanınızdayız. Sizin bu yükünüzü almaya çalışıyoruz. Dünyanın en güzel çocukları, melekleri." dedi.

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Ahmet Güral  Karayılmaz, Özel Sporcular Spor Uzmanı Ömer Şentürk ve aileler katıldı.

ETKİNLİKTE EXTACY MÜZİKLERİ

Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte gençlere uyuşturucu müzikleri dinletildi. Etkinlik alanında çalınan müzikle gençlerin bilinç altına uyuşturucu kullanımı yerleştirildi. Etkinlik alanında çalan müzikler bir kısım vatandaşlar tarafından eleştirilirken bazı vatandaşlar çalan müziğe aldırış etmeden oyun oynamaya devam etti.

İŞTE O ÇALAN MÜZİĞİN SÖZLERİ

Ben bir karabiberim

Yuvarlanir giderim

Cok konusma kaynana

Kizini alir giderim

Kaynana Kaynana Kara suratli kaynana

Allah var yukarda benimle oynama

Hap koydum ex koydum

İçine de roc koydum

Kaynanamin adini kuyruklu yilan koydum

adminadmin