Samsun'da Sahil ve Plajlarda Alkol İçmek Yasaklandı!
SON DAKİKA
Sol Ok
Sağ Ok
Yazarlar - Köşe Yazıları
Akasyam Haber
Advert
ANASAYFA Genel Güncel Gündem Siyaset Samsun Haber Kent Kültürü Türkiye Dünya Ekonomi Kültür Tarih
Samsun'da Sahil ve Plajlarda Alkol İçmek Yasaklandı!
15.07.2023 15:37:43

 

Samsun'da Sahil ve Plajlarda Alkol İçmek Yasaklandı!

Samsun'da halka açık deniz ve sahil kenarlarında, plaj, yürüyüş ve bisiklet yollarında alkol içilmesi yasaklandı! Yasağa uymayana para cezası verilecek!

Samsun'da Valilik tarafından halka açık deniz ve sahil kenarlarında, plaj, yürüyüş ve bisiklet yollarında alkol içilmesi kafa çekmeyi ilericilik zanneden medya tarafından eleştirilirken karar özellikle aileleri sevindirdi.

Samsun Valiliği’nin genelgesinde, "Halka açık deniz ve sahil kenarlarında, plaj, yürüyüş ve bisiklet yollarında aksine bir hüküm olmadıkça, alkollü içeceklerin içilmesi yasaklanmasını kapsar" ifadeleri yer aldı.

Samsun Valiliğince uygulanacak olan yasak ile ilgili genelge sosyal medyada ise gündem oldu. Söz konusu yasağa uymayanlara ise Bin 200 TL para cezası uygulanacağı belirtildi.

Samsun'da Sahil ve Plajlarda Alkol İçmek Yasaklandı!
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
Vatan DAŞ     2023-07-18 Pencereye çıkıyor mu bakalım :) :) :) Akıllı trafiğe bile müdahale etmiyor.
samsunlu     2023-07-16 sayın valim bir de şu park ve bahçelerdede içki içmeyi yasaklasanız.özellikle anıt parkta muzaffer önder parkında yabancılar çarşısının oradaki parklarda devamlı içki içiliyo sarhoşlar yatıyo kalkıyo tuvaletini yapıyo gelene gidene laf atıyo.samsun için çok kötü bir görüntü.ellerideki pet şişelerde su yerine içki var.hemen sizin valilik binanınızın yanıbaşında oluyor bunlar.pencereden baksanız göreceksiniz.
Misafir     2023-07-15 Zaten yasaktı ama kontrol yoktu. Umarım bundan sonra kontrol edilir.
GALERİLER
iş güvenliği malzemeleri
tanıtım yazısı