Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-04-2023 16:01   Güncelleme : 27-04-2023 16:01

Samsunlu 3 Sanatçı TSM Yarışması Finali'nde

Bizim Dostlar Müzik Derneği'nin,Türkiye çapında düzenlediği; 2. TSM Beste Ödüleri Yarışması"nda, Serbest ve Deprem konularında Final'e kalan ve her 2 dalda yarışacak olan besteler, güfteler ile bu eserlerin güftekâr ve bestecileri belli oldu.

 Samsunlu 3 Sanatçı TSM Yarışması Finali'nde

 

Buna göre; Serbest ve Deprem konulu TSM Yarışmasında dereceye ve övgüye değer buunan eserler açıklandı.

Deprem konulu TSM Yarışması'nda; 3 Samsunlu sanatçının Final'de yarışacağı açıklandı.

Samsun Ayvacık doğumlu, aslen Bafralı ve Samsun Atakum ( Atakent ) te yaşayan, söz yazarı Oktay Zerrin'in " Deprem Çocuğu " adlı güftesini Naci Tunçel, Samsunlu bestekâr Cavit Ersoy söz yazarı Murat Kocaballı'nın " Bir Kulun Yok mu ? " adlı güftesini ve Samsunlu besteci Macit Güneş de söz yazarı Nevra Çağlayan'ın " Ay Küsüyor " adlı güftesini Final için besteleyecek.

Bu ilk 3 eserin yanısıra; ayrıca söz yazarı Caner Balçık'ın " Koyma Bizi Yarab " adlı güftesini bestekâr Murat Demirhan, söz yazarı Hikmet Eltaş'ın " Feryatlar Yükselir " adlı güftesini Mücahit Eren, söz yazarı Metin Pınarcı'nın " Ne Yapsın " adlı güftesini de bestekâr Kaya Ulaş besteleyecek.

Deprem konulu bu 6 eser ile; Serbest konulu TSM Yarışması Finali’nde 10 eser; ses sanatçıları tarafından, tarihi ve yeri açıklanacak olan bir konserde Final için yarışacak.

Tüm yarışmacı güftekâr ve bestekârlarımıza başarılar diler, kutlarız.

Haber Merkezi- Samsun

Recep YAZGANRecep YAZGAN