Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-10-2021 10:03   Güncelleme : 14-10-2021 10:09

Samsunlu Avukattan İYİ Partili Erhan Usta’ya

Samsunlu Avukat Alperen Carus, İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı-Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Erhan Usta hakkında sosyal medya hesabından zehir zemberek bir paylaşım yaptı.

Samsunlu Avukattan İYİ Partili Erhan Usta’ya

Paylaşımına, “9’dan az milletvekili çıkaran illerde milletvekili aday listesini tüm üyelerin katılımı ile yapılacak ön seçimle yapacağız” diyen İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener”in bunları söylediği dönemde kendisine ve mücadele arkadaşlarına “FETÖCÜ, Amerikan Projesi” diyen bir vekil vardı” şeklinde başlayan Samsunlu Avukat Alperen Carus şöyle devam etti;

 PARTİSİNDEN KOVULDU İHRAÇ OLDU

Bu vekil söylediklerine rağmen Meral Akşener ve İyi parti tarafından Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday yapılmak istendi ancak nedense kabul etmedi!

SONRA NE YAPTI

Tutup bağımsız aday oldu ve ihraç edildiği partinin adayıyken harcadığı para ve emeğin en az 15-20 katını harcadığı bir kampanyayla İyi partinin büyükşehir seçimlerinde kazanma şansını başlamadan bitirdi.

Üstelik bu süreçte de “İYİ partiden neden aday olmadınız ?” Diye soran gazetecilere “onları FETÖ, PKK destekliyor” mealinde sözler sarf etti.

Bu ve benzeri sözleri basına yansıdı. Sonra nasıl olduysa bu vekili İyi parti davulla, zurnayla transfer etti.

Özel bir katılım töreni düzenledi, Meral Akşener transfer etmek için ne kadar uğraştıklarını falan anlattı, vekil de “siz ısrar ettiniz, ben de geldim” mealinde bir konuşma yaparak, sarf ettiği hakaretlerden dolayı kimseden özür falan dilemedi ve üstüne ilk kongrede de genel başkan yardımcısı yapılıverdi.

Bu arada bu vekil gibi tüm muhalif MHP’lilere ve sonrasında İyi partililere değil sadece İstanbul il başkanı Buğra Kavuncuya FETÖCÜ dediği için İYİ Parti’nin kurucularından ilk üç arasında bulunan milletvekili Ümit Özdağ partiden ihraç edildi.

BUĞRA KAVUNCU DİĞER HERKESTEN KIYMETLİ

Bu vekil öğrendiğimiz kadarıyla ziyaret ettiği İyi parti ilçe teşkilatlarından birinde omurgalı bir İyi partili arkadaş tarafından belirttiğimiz sözleri ve davranışları sebebiyle özür dilemeye davet edilmiş, ancak kendisi bu talebe “neden özür dileyim ki?” Mealinde bir cevap vererek talebi reddetmiş.

Yakın çevresinden bu vekilin egosunu, mensup olduğu tarikatı, bazı aile fertlerinin cemaatini duymuştum.

EGO KISMI BU DUYUMLA TAM OLARAK NETLEŞTİ

Üstelik bu vekile bir sonraki seçimde Samsun İyi parti vekil listesini belirleme insiyatifi verileceği de söyleniyor.

Şimdi İYİ Parti’de siyaset yapan arkadaşlara sormak isterim; sizler İyi partiyi bunun için mi kurdunuz?

MERAL HANIMIN SİZE VAAD ETTİĞİ DEMOKRASİ BU MU

Ülkeyi cemaat ve tarikatlardan bu tarikatçı vekillerle mi kurtaracaksınız?

Sizlere bu hakaretleri yapan vekili nasıl sindiriyorsunuz?

Eğer bu sorular sizi rahatsız etmiyorsa size ayrıca dayatılan diğer şeylere de müstahaksınız.

Hatta Devlet Bahçeli size az bile yapmış demektir. Söylenecek daha çok söz var ama şimdilik bu kadar…

Recep YAZGANRecep YAZGAN